Autorijlessen in Roelofarendsveen bij Rijschool Route 71

Woon je in of nabij van Roelofarendsveen en wil je graag met je autorijlessen beginnen? Rijschool Route 71 staat bekend als een veelzijdige rijschool, dus bij ons ga jij zeker vinden wat je zoekt. Je kunt bij ons natuurlijk terecht voor reguliere rijlesbundels voor het halen van je rijbewijs. Verder bieden we rijlessen voor een automaat en kun je bij uitstek bij ons terecht als je lijdt aan bijvoorbeeld autisme of ADHD. Ook als je kampt met een vorm van faalangst of rijangst, zit je bij onze rijinstructeurs goed. Zij zijn er namelijk speciaal voor getraind om hier vakkundig mee om te gaan tijdens de rijlessen. Iedereen kan zo op een fijne manier zijn of haar rijbewijs halen. Ben je 16,5 jaar of ouder en woon je in of in de nabijheid van Roelofarendsveen, dan kun je je nu voor je eerste autorijles aanmelden. De weg naar het rijbewijs begint bij ons met een proefles die je helemaal gratis van ons krijgt. Tenslotte geldt dat als je je rijbewijs al hebt, maar om welke reden dan ook lang niet meer hebt gereden, je je bij ons kunt aanmelden voor een opfriscursus rijvaardigheid. Kortom, in de omgeving van Roelofarendsveen is Rijschool Route 71 zonder twijfel een van de meest veelzijdige rijscholen.

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Het begin van je autorijlessen en de theorie-opleiding

Ben jij minstens 16,5 jaar oud en woon je in of vlakbij Roelofarendsveen? Dan kun je wanneer jij het wilt beginnen met het volgen van rijlessen bij Rijschool Route 71. Aan de hand hiervan kun je uiteindelijk je rijbewijs B halen. Wij raden aan om dan ook gelijk met je theoriecursus te beginnen. Theorie en praktijk versterken elkaar namelijk als je er gelijktijdig mee bezig bent. Veel verkeerssituaties zul je hierdoor sneller goed leren inschatten. Bij Rijschool Route 71 ben je van harte welkom om jouw theorie-opleiding te volgen.

De verschillende fases van autorijlessen

Het traject dat je aflegt voordat je op mag voor je rijexamen is op te delen in vier fasen. Hieronder worden deze in het kort beschreven:

    • Fase 1: het goed leren van basishandelingen als sturen, schakelen, gas geven en remmen.
    • In fase twee gaan we actief verkeerstechnieken als inhalen, omkeren en achteruit rijden trainen. Ook beginnen we jouw kijktechnieken te trainen.
    • Tijdens fase 3 leer je veilig rotondes op te rijden, snelwegen te betreden en in- en uitvoegstroken te benutten. Verder worden verschillende parkeeropdrachten geoefend.
    • In fase vier leer je te anticiperen op diverse verkeerssituaties. Bijzondere aandacht gaat in de slotfase uit naar zelfstandig denken en handelen.

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop

Hoe snel heb je je rijbewijs?

Op welke termijn je precies je rijbewijs kunt halen is op voorhand niet te voorspellen. Dit ligt er in eerste instantie vooral aan of je het rijden snel in de vingers hebt of niet. Verder hangt het ook af van het aantal rijlessen dat je wenst te volgen in een bepaalde periode. Een rijles duurt bij ons een uur. Meer rijlessen achter elkaar inboeken is daarbij een mogelijkheid. Je hebt dus in ieder geval veel vrijheid om je eigen lestempo te bepalen. Dat is uiteraard van invloed op hoe snel je je rijexamen kunt aanvragen.

Neem contact op voor jouw eerste rijles in Roelofarendsveen!

Wil je graag binnenkort beginnen met autorijlessen? Of wens je meer informatie te ontvangen over rijlesfinanciering, onze rijlesbundels, onze opfriscursus, ons hoge slagingspercentage of onze rijlessen die speciaal zijn afgestemd op mensen met bijvoorbeeld faalangst, rijangst, autisme of ADHD? Bel dan naar 071-2340071 of vul ons online contactformulier in. Onze rijinstructeur kan dan al snel naar Roelofarendsveen komen, zodat je je gratis proefles kunt volgen en je rijlessen kunnen beginnen.