Over Rijschool Route 71

Bij rijschool Route 71 in Leiderdorp kun je rijlessen volgen binnen ons werkgebied Leiderdorp, Leiden, Oegstgeest, Voorhout, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Sassenheim, Warmond, Wassenaar, Voorschoten, Oud Ade, Hoogmade, Roelofarendsveen, Zoeterwoude en Hazerswoude-Dorp. Rijschool Route 71 is een zeer betrokken rijschool die staat voor kwaliteit, veiligheid en plezierig leren auto rijden.

Waarom rijlessen bij rijschool Route 71?

Wij lichten graag toe wat ons onderscheidt van alle andere rijscholen in de regio. Wij vinden het belangrijk dat je een rijschool en rij-instructeur kiest die goed bij je past. Wij nemen – in tegenstelling tot anderen rijscholen – extra tijd voor een proefles. Je eerste gratis* en vrijblijvende proefles duurt bij ons dan ook 75 minuten. Daarnaast zijn wij als één van de weinige rijscholen in de omgeving waar je geen andere leerlingen naar huis hoeft te brengen. Hier lees je meer over deze bijzondere service.  Ook zijn we lid van de Bovag. Bekijk de zekerheden en voordelen hiervan op de pagina Bovag garantie.

In deze video kun je al een beetje kennis maken met de eigenaar van Route 71. Hij legt hier de voordelen uit van onze rijschool.

Rijlessen volgens de RIS methode

Onze rijlessen worden gegeven volgens de RIS-methode. Dit staat voor rijopleiding in stappen. Het grote voordeel hiervan is dat deze rijles methode een fors hoger slagingspercentage geeft (!). Wij werken dan ook alleen met RIS-gecertificeerde rij-instructeurs, zodat wij je slagingskansen vanaf het begin zo hoog mogelijk kunnen maken.

Rijlessen in een automaat

Lang niet iedereen heeft de behoefte, of is er toe in staat om handmatig te schakelen. Daarom bieden wij voor de auto (Cat.B)  ook automaat rijopleidingen aan.

Rijlessen nemen met extra aandacht voor jou

Rijschool Route 71 is gespecialiseerd in het geven van rijles aan leerlingen met ADHD of een vorm van autisme. Wij kunnen hierdoor de juiste aandacht geven, meer geduld en begrip opbrengen en hiermee rekening houden tijdens de rijlessen. Lees hier meer over op onze pagina Autisme & ADHD erkenning.

Onze onderscheidende kenmerken op een rij

Om de keuze voor jou makkelijker te maken sommen wij de voordelen bij Rijschool Route 71 nog even voor je op:

  • Wij werken met RIS-gecertificeerde rij-instructeurs
  • Hoog slagingspercentage door speciale rijlesmethodes
  • Je brengt geen andere leerlingen naar huis
  • Gespecialiseerd in het geven van rijles aan leerlingen met Autisme of ADHD
  • Toegang tot een gratis app om je rijlesvorderingen bij te houden
  • Altijd goede rijles aanbiedingen om snel te kunnen beginnen
  • Rijlessen nemen in je eigen tempo

“Elke leerling heeft recht op ongelijke behandeling om gelijke kansen te krijgen.”