Start met jouw autorijlessen in Leiderdorp bij Route 71

Ben je op zoek naar de beste rijschool in Leiderdorp en omgeving? Kies Route 71 voor rijles op maat! Onze rijschool heeft een hoog slagingspercentage en werkt enkel met RIS-gecertificeerde rijinstructeurs. Tevens beschikken wij over een BOVAG-garantie. Oftewel, bij ons zit je goed voor jouw rijlessen. Vanaf 16,5 jaar kun je je al aanmelden voor je eerste rijles. In jouw eigen tempo leer je autorijden in onze moderne leswagens. Wil je weten hoe wij precies te werk gaan? Of wil je direct een proefles in Leiderdorp inplannen? Neem dan nu contact met ons op!

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Onze autorijlessen

Ben je 16,5 jaar, dan kun je bij ons meteen starten met rijlessen voor jouw rijbewijs B. Wij raden je aan op tijd met een theoriecursus te beginnen, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Zo kun je sneller en beter verkeerssituaties inschatten. Wij bieden tevens online theorie opleidingen aan. Onze rijlessen zijn opgebouwd uit 4 fasen. De eerste fase bestaat uit leren sturen, schakelen, gas geven en remmen. In de tweede fase wordt meer ingegaan op verkeerstechnieken zoals inhalen, omkeren en achteruit rijden. Ook jouw kijktechnieken worden geoefend. Gedurende de derde fase leer je veilig rotondes op te rijden, snelwegen op te gaan en hoe je in- en uitvoegstroken moet gebruiken. Ook krijg je verschillende parkeeropdrachten. De vierde fase is de slotfase van het traject, waarbij je leert anticiperen op diverse verkeerssituaties in en rondom Leiderdorp. Tevens richten we ons op het zelfstandig denken en handelen.

Hoe snel heb ik mijn rijbewijs?

Hoe snel je jouw rijbewijs haalt, hangt af van jouw leervermogen, opgedane kennis en feeling voor het autorijden. Is dit op het juiste niveau, dan kun je in een versneld tempo jouw rijbewijs halen. Bij ons bepaal je zelf je lestempo, waardoor je ook in een rustig tempo jouw rijbewijs kunt behalen. Doorgaans duurt een rijles bij Route 71 een uur, maar je kunt ook kiezen voor lessen van twee uur. Je kunt zelfs meerdere rijlessen per week inplannen. Heb je last van faalangst of van ADHD of autisme? Dan nemen onze instructeurs extra tijd en aandacht voor jou, zodat je op een rustige manier ook jouw rijbewijs kunt behalen.

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop

Neem contact op voor jouw rijles in Leiderdorp!

Kun je niet wachten om te beginnen aan jouw rijlessen en wil je direct een proefles bij Rijschool Route 71 aanvragen? Of wens je meer informatie over onze rijlessen, werkwijze of speciale rijlesfinanciering? Bel ons dan meteen via 071-2340071 of vul het online contactformulier in. Dan komt onze instructeur snel naar Leiderdorp om jou te begeleiden bij het behalen van jouw rijbewijs!

lees meer