Geen andere leerlingen wegbrengen en ophalen

Bij Route 71 heb je 60 minuten rijles zonder dat er andere leerlingen bij je in de auto zitten. De focus ligt op datgene wat jij nog moet leren en oefenen en niet op het halen en wegbrengen van andere leerlingen. De beschikbare lestijd is uitsluitend voor jou. Dit geldt voor alle rijlessen die je volgt.

Niemand op de achterbank

Bij de meeste rijscholen ben je de helft van jouw tijd bezig met het wegbrengen en/of ophalen van andere leerlingen. Want hoe gaat het vaak bij de meeste rijscholen:

Je wordt thuis opgehaald en de vorige leerling verplaatst zich naar de achterbank, die mag jij (in jouw tijd) naar huis brengen.
Vervolgens moet je weer helemaal terug richting het examengebied. Daar kan de les pas echt goed beginnen. Daarna moet de instructeur of instructrice zeker twintig minuten voor het einde van jouw les alweer richting de volgende leerling. Zo ben je zeker de helft van jouw lestijd kwijt met deze “taxiritjes”. En natuurlijk doe je dan ook rijervaring op, maar die tijd kan veel efficiënter gebruikt worden.

“Bij Route 71 houd je meer tijd over om in het examengebied te rijden omdat er geen tijd verloren gaat aan het ophalen en wegbrengen van andere leerlingen.”