Start met jouw autorijlessen in Oegstgeest bij Route 71

Wil je autorijles volgen in Oegstgeest en zoek je de beste rijschool? Neem rijles op maat bij Rijschool Route 71! Onze rijinstructeurs zijn allen RIS-gecertificeerd. Daarbij beschikken wij over een BOVAG-garantie en hebben wij al jaren een hoog slagingspercentage. Jouw rijlessen zijn bij ons in goede handen. Vanaf een leeftijd van 16,5 jaar kun je je al aanmelden voor een eerste rijles. In jouw eigen tempo leer je autorijden in onze moderne leswagen. Ben je benieuwd naar onze manier van werken? Of wil je al snel een proefles in Oegstgeest volgen? Bel of mail ons dan direct!

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Autorijles in 4 fasen

Ben je 16,5 jaar oud, dan kun je direct starten met rijlessen voor jouw rijbewijs B. Start ook op tijd met jouw theorie, want dan kun je het geleerde snel in de praktijk toepassen. Zo krijg je ook meer inzicht in verkeerssituaties. Tevens bieden wij theorie opleidingen aan. Wij bieden rijlessen in 4 fasen. De eerste fase betreft het leren schakelen, sturen, remmen en gas geven. Tijdens de tweede fase gaan we meer in op verkeerstechnieken zoals achteruit rijden, inhalen en omkeren. Tevens oefenen we jouw kijktechnieken. Gedurende de derde fase leer je veilig op rotondes te rijden, snelwegen op te gaan en hoe je in- en uitvoegstroken moet gebruiken. Ook krijg je verschillende parkeeropdrachten. In de laatste fase, de vierde fase, ga je leren anticiperen op diverse verkeerssituaties in en rondom Oegstgeest. Tevens werken we aan het zelfstandig denken en handelen.

Hoe snel haal ik mijn rijbewijs?

Hoe snel je jouw rijbewijs haalt, is afhankelijk van aspecten zoals jouw leervermogen, opgedane kennis en jouw feeling voor autorijden. Zit je op het gewenste niveau, dan kun je zelfs in een versneld tempo jouw rijbewijs halen. Bij ons bepaal je zelf jouw lestempo. Zo kun je ook voor een rustig tempo kiezen. Bij ons les je standaard een uur, hoewel je ook lessen van twee uur kunt volgen. Je kunt meerdere rijlessen per week inplannen. Is er bij jou sprake van autisme, ADHD of faalangst? Dan geven onze instructeurs jou extra aandacht en tijd, zodat ook jij jouw rijbewijs kunt behalen.

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop

Neem contact op voor een proefles in Oegstgeest!

Wil je snel jouw eerste rijles in Oegstgeest inplannen omdat je niet kunt wachten om te beginnen? Of wens je meer informatie over onze manier van werken of onze speciale rijlesfinanciering? Neem dan nu contact met ons op via 071-2340071 of vul het online contactformulier in. Wij plannen dan spoedig een proefles in Oegstgeest in, zodat je kennis kunt maken met het leuke van autorijden!

lees meer