Start met rijlessen in Voorschoten bij Rijschool Route 71

Wil je snel jouw rijbewijs in Voorschoten behalen? En les je het liefst in jouw tempo? Neem een proefles bij Rijschool Route 71! Waarom? Doordat wij een hoog slagingspercentage hebben uiteraard! Ook zijn al onze rij-instructeurs RIS-gecertificeerd en zijn wij in het bezit van een BOVAG-garantie. Om deze redenen zit jij goed bij Route 71. Vanaf 16,5 kun jij starten met autorijles. Je leert autorijden in jouw tempo in onze moderne leswagen. Ben je benieuwd hoe wij gedurende de rijlessen te werk gaan? Of wil je een afspraak maken voor een proefles in Voorschoten? Neem dan nu contact met ons op!

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Rijles in 4 fasen

Als je na je 16,5 jaar start met rijles voor jouw rijbewijs B, is het verstandig om ook zo spoedig mogelijk jouw theorie op te pakken. Zo kun je het geleerde direct in de praktijk brengen. Dit zorgt ervoor dat je verkeerssituaties beter leert overzien. Wij verzorgen tevens theorie opleidingen. Onze rijlessen worden aangeboden in 4 fasen. De eerste fase betreft gas geven, schakelen en remmen. In de tweede fase gaan we met de verkeerstechnieken aan de slag, zoals omkeren, achteruit rijden en inhalen. Ook aan jouw kijktechniek wordt gewerkt. In de derde fase gaan we de snelweg op. Je leert hoe je in- en uitvoegstroken dient te gebruiken en over rotondes te rijden. Ook krijg je parkeeropdrachten. In de laatste, vierde fase worden diverse verkeerssituaties in en rondom Voorschoten geoefend, waarbij de focus ligt op jouw zelfstandig denken en handelen.

Hoe snel heb ik mijn rijbewijs?

Ben je van plan zo snel mogelijk jouw rijbewijs halen? Hoe snel je jouw rijbewijs haalt, hangt af van jouw feeling voor het autorijden, jouw leervermogen en de kennis die je reeds hebt opgedaan. Is dit van voldoende niveau? Dan kun je jouw rijbewijs inderdaad snel behalen. Je kunt bij ons rijlessen in jouw eigen tempo volgen. Zo kun je kiezen voor 1 uur les per week, maar ook kiezen voor 2 uur rijles. Tevens staat de hoeveelheid rijlessen die je per week inplant vrij. Heb je ADHD, autisme of last van faalangst? Dan heeft onze instructeur speciale aandacht voor jou. Ook krijg je meer tijd, waardoor het ook voor jou mogelijk is je rijbewijs te behalen!

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop

Een proefles in Voorschoten? Bel ons nu!

Wil je graag snel beginnen met autorijden en plan je het liefst deze week al een proefles in Voorschoten in? Dan kunnen wij dat zeker regelen. Ook voor meer informatie omtrent onze werkwijze en speciale rijlesfinanciering, kun je contact opnemen via 071-2340071 of vul het online contactformulier in. Dan staat onze rijinstructeur snel in Voorschoten bij jou op de stoep voor jouw eerste rijles!

lees meer