Start met jouw autorijlessen in Leiden bij Route 71

Zoek je de beste rijschool voor jouw autorijlessen in Leiden? Kies voor rijles op maat bij Rijschool Route 71! Wij werken met RIS-gecertificeerde rijinstructeurs, beschikken over een BOVAG-garantie en hebben tevens een hoog slagingspercentage. Bij ons zijn jouw rijlessen dan ook in goede handen. Je kunt je vanaf een leeftijd van 16,5 jaar al aanmelden voor jouw eerste rijles. Je leert dan in jouw eigen tempo autorijden in onze moderne leswagens. Wil je meer weten over onze werkwijze? Of direct een proefles in Leiden volgen? Neem dan nu contact op!

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Onze autorijlessen in Leiden

Als je 16,5 jaar oud bent, kun je direct rijlessen volgen voor jouw rijbewijs B. Begin ook op tijd met je theoriecursus, omdat je het geleerde dan direct in de praktijk kunt toepassen. Dit levert meer inzicht in verkeerssituaties op. Wij bieden bij onze rijschool in Leiden ook diverse theorie opleidingen aan. Onze rijlessen bestaan uit 4 fasen. De eerste fase omvat het leren sturen, schakelen, gas geven en remmen. In de tweede fase zal meer worden ingegaan op verkeerstechnieken. Denk aan omkeren, inhalen, achteruit rijden en het oefenen van jouw kijktechnieken. Tijdens de derde fase leren we je om snelwegen op te gaan, veilig op rotondes te rijden en hoe je in- en uitvoegstroken dient te gebruiken. Tevens krijg je diverse parkeeropdrachten. Gedurende de laatste fase, de vierde fase, leer je anticiperen op verschillende verkeerssituaties in Leiden. Ook richten we ons op het zelfstandig handelen en denken.

Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen?

Hoe snel je jouw rijbewijs kunt halen, is afhankelijk van jouw opgedane kennis, leervermogen en feeling voor het autorijden. Indien je op het juiste niveau zit, kun je bij onze rijschool in een versneld tempo jouw rijbewijs behalen. Je kunt bij ons zelf jouw lestempo bepalen, waardoor het ook mogelijk is om in een rustig tempo jouw rijbewijs te halen. Een rijles duurt standaard een uur, maar je kunt ook kiezen voor lessen van twee uur. Tevens is het mogelijk meerdere rijlessen per week in te plannen. Heb je autisme of ADHD? Of misschien last van faalangst? Onze rijschool instructeurs geven je dan extra tijd en aandacht, zodat ook jij op een voor jou prettige manier jouw rijbewijs kunt halen.

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop

Rijles Leiden? Plan nu een proefles in!

Wil je zo gauw mogelijk beginnen met jouw rijlessen en meteen een proefles in Leiden inplannen bij Rijschool Route 71? Of wil je meer weten over onze werkwijze of speciale rijlesfinanciering? Neem dan direct contact op via 071-2340071 of vul het online contactformulier in. Onze rijinstructeur helpt jou graag in Leiden bij het spoedig behalen van jouw rijbewijs!

lees meer