Start met rijlessen in Warmond bij Rijschool Route 71

Wil je snel jouw rijbewijs halen in Warmond? En zoek je rijles op maat? Neem dan een proefles bij Rijschool Route 71! De reden? Wij hebben een hoog slagingspercentage en al onze rijinstructeurs zijn RIS-gecertificeerd. Daarbij hebben wij een BOVAG-garantie. Dit maakt dat jij bij ons op de juiste plek bent voor jouw autorijles. Als je 16,5 bent, kun je al direct beginnen met rijles. Je leert autorijden in jouw eigen tempo in een van onze moderne leswagens. Wil je meer weten omtrent onze autorijlessen? Of wil je direct een proefles in Warmond inplannen? Maak dan snel een afspraak!

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Rijles in 4 fasen

Wanneer je de 16,5 bent gepasseerd en start met lessen voor jouw rijbewijs B, raden wij ten zeerste aan ook je theorie snel op te pakken. Dit zorgt ervoor dat je het geleerde snel in de praktijk zult oppakken. Zo leer je verkeerssituaties beter overzien. Goed om te weten is dat wij ook theorie opleidingen verzorgen. Onze rijlessen bieden wij aan in 4 fasen. De eerste fase omvat schakelen, gas geven en remmen. Tijdens de tweede fase leer je verkeerstechnieken. Denk aan omkeren, achteruit rijden en inhalen. Ook ligt de focus op jouw kijktechniek. In de derde fase ga je de snelweg op. Je leert in- en uitvoegstroken juist te gebruiken, alsmede het rijden over rotondes. Tevens voer je parkeeropdrachten uit. In de vierde en ook laatste fase gaan we diverse verkeerssituaties in en rondom Warmond oefenen, waarbij we ons focussen op jouw zelfstandig denken en handelen.

Hoe snel heb ik mijn rijbewijs?

Wil je snel jouw rijbewijs halen? Dan hangt dit geheel af van jouw feeling voor het autorijden, jouw reeds opgedane kennis en leervermogen. Indien dit van het juiste niveau is, kun je sneller jouw rijbewijs op zak hebben. Bij ons les je in jouw eigen tempo. Je kunt 1 uur per keer les nemen, maar ook kiezen voor 2 uur. Ook de hoeveelheid lessen per week staat vrij. Heb je last van faalangst of te maken met ADHD of autisme? Onze instructeur geeft jou dan speciale aandacht en meer tijd. Zo kan ook jij je rijbewijs halen!

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop

Een proefles in Warmond? Bel direct!

Wil je zo snel mogelijk van start in Warmond en een proefles inplannen? Neem dan snel contact met ons op. Ook voor meer informatie over onze werkwijze of speciale rijlesfinanciering Bel 071-2340071 of vul het online contactformulier in. Dan plannen wij snel een proefles in Warmond in!