Kies voor een rijlesbundel van Route 71. Een rijles duurt bij ons echt 60 minuten aangezien je geen andere leerlingen naar huis brengt tijdens jouw lestijd en blijft hierdoor dus 100% effectief!

Lesbundel 30
1800,-
Kies dit als je al rijlessen hebt gevolgd
INBEGREPEN IS:
30 rijlessen van 60 minuten
Je brengt geen leerlingen weg
Persoonlijke coaching
Digitale voortgangskaart
Toegang tot instructievideo's
Rookvrije lesauto
BOVAG lesovereenkomst
Lesbundel 40
2400,-
Kies dit als je nog geen rijlessen hebt gevolgd
INBEGREPEN IS:
40 rijlessen van 60 minuten
Je brengt geen leerlingen weg
Persoonlijke coaching
Digitale voortgangskaart
Toegang tot instructievideo's
Rookvrije lesauto
BOVAG lesovereenkomst

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW. Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Mocht blijken dat je minder rijlessen nodig had om het praktijkexamen af te leggen, dan krijg je de te veel betaalde rijlessen naar rato terug!

Rijlesbundels zijn exclusief een tussentijdse toets en praktijkexamen. Waarom zou je die namelijk nu moeten betalen als je deze maanden later gaat afnemen? 😉

 

Losse tarieven

Losse les (60 minuten) schakel & automaat€ 60,-
Proefles*€ 40,-
10 rijlessen (aanvulbundel)€ 575,-
Tussentijdse Toets€ 230,- (incl. ophalen & wegbrengen)
Praktijkexamen€ 300,- (incl. ophalen & wegbrengen)
Herexamen€ 300,-
Faalangstexamen€ 354,50
Nader Onderzoek Rijvaardigheid€ 318,50
Theoriecursus Online€ 59,-

*Een proefles kost €40,-. Echter, bij afname van een lesbundel wordt dit bedrag in mindering gebracht.

 • Alle producten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

  PROEFLES AANVRAGEN?

  Voornaam:*

  Achternaam:*

  Emailadres:*

  Telefoonnummer:*

  Leeftijd:*

  Woonplaats:*

  Versnellingsbak van de lesauto:*
  HandgeschakeldAutomaat

  Vragen en/of opmerkingen

  Over onze rijlesbundels

  Kies voor een rijlesbundel bij Route 71

  Ben je op zoek naar een goede rijschool waar je terecht kunt voor een gunstig geprijsde rijlesbundel? Dan ben je aan het juiste adres bij autorijschool Route 71. Route 71 is een rijschool met een hoog slagingspercentage. Bij ons werken alleen RIS-gecertificeerde rijinstructeurs. Daarnaast beschikken wij over een Bovag garantie. Je bent bij ons dus in goede handen. Ook mensen met autisme of ADHD kunnen bij ons terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het geven van rijles aan leerlingen met autisme of ADHD. Wil je rijlessen bij ons volgen, dan kun je beginnen met een gratis* proefles. Wanneer je kennis met ons en onze werkwijze hebt gemaakt, kun je je aanmelden voor onze rijlessen. Je kunt hierbij ook kiezen voor een rijlespakket. Ga je ook voor een rijlesbundel bij Route 71? Of heb je behoefte aan meer informatie over onze rijlesbundels? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

  Reken per les af of kies voor een rijlesbundel

  Vanaf wanneer je 16,5 jaar oud bent, kun je beginnen met rijlessen bij Route 71. Na een fijne proefles kun je ervoor kiezen om een rijlesbundel te nemen of per les af te rekenen.  Wanneer je per les wilt afrekenen, dan kun je jouw rijles in de PlanRijles app vooraf betalen via ‘Saldo opwaarderen’. De betaling dient wel uiterlijk 24 uur voor aanvang van de les te worden voldaan.
  Indien je voor een rijlesbundel kiest, wordt deze voordat je aan je rijlessen begint in rekening gebracht middels een factuur. Omdat je bij ons vooruit betaalt, krijg je van ons een korting op je rijlessen.

  De verschillende rijlesbundels

  Heb je ervoor gekozen om een rijlesbundel te nemen bij Route 71? Dan heb je de keuze uit verschillende soorten bundels. Je kunt bijvoorbeeld een bundel nemen met 30 lessen of een bundel met 40 lessen. Heb je uiteindelijk toch minder rijlessen nodig om het praktijkexamen af te leggen dan gedacht? Dan zal je het geld van de rijlessen die je teveel hebt betaald naar rato terugkrijgen.
  Dus, stel dat je een rijlesbundel hebt gekocht van 40 lessen en het blijkt dat je er maar 36 nodig had. Je had dan een rijlesbundel van 30 lessen plus 6 losse rijlessen moeten kopen. De prijs hiervan wordt in mindering gebracht op wat je daadwerkelijk had betaald en het verschil, minus administratiekosten, wordt aan jou terugbetaald.  Wel zo eerlijk toch?  😉

  Een proefles aanvragen

  Heb je interesse in een lesbundel? Dan kan je op een eenvoudige manier kennismaken met onze autorijschool door een proefles aan te vragen. Deze proefles is gratis* en duurt 75 minuten. Tijdens de proefles zullen we naar een rustige plek rijden waar we de basiskennis van het autorijden goed uitleggen, bespreken en oefenen. Een proefles maakt het mogelijk om kennis te maken met je rij-instructeur, inzicht te krijgen in onze manier van lesgeven en meer te weten te komen over onze rijschool. Je krijgt dan zo een goed beeld van onze rijschool, zodat je dan een weloverwogen keuze kunt maken.

  Neem contact met ons op

  Wil je ook een rijlesbundel nemen bij onze autorijschool? Of heb je behoefte aan meer informatie over de prijzen van onze “rijlespakketten”? Dan kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 071-2340071 of je vult het online contactformulier op onze website in. Uiteraard kun je dan direct een gratis* proefles aanvragen.

  “ Met de rijlesbundels van Route 71 kom je verder ”