Kies voor een rijlesbundel van Route 71. Een rijles duurt bij ons echt 60 minuten aangezien je geen andere leerlingen naar huis brengt tijdens jouw lestijd.

Losse rijles
€ 52,-
1 rijles van 60 minuten
Je brengt geen leerlingen weg
Persoonlijke coaching
Digitale voortgangskaart
Toegang tot instructievideo's
Rookvrije lesauto
BOVAG lesovereenkomst
Lesbundel 30
€ 1470,-
Incl. € 90,- KORTING
(Kies als je al rijlessen hebt gehad)
30 rijlessen a 60 minuten
Je brengt geen leerlingen weg
Persoonlijke coaching
Digitale voortgangskaart
Toegang tot instructievideo's
Rookvrije lesauto
BOVAG lesovereenkomst
Lesbundel 40
€ 1880,-
Incl. € 200,- KORTING
(Kies indien voorgaande niet van toepassing is)
40 rijlessen a 60 minuten
Je brengt geen leerlingen weg
Persoonlijke coaching
Digitale voortgangskaart
Toegang tot instructievideo's
Rookvrije lesauto
BOVAG lesovereenkomst
Examenbundel
€ 450,-
Incl. € 75,- KORTING
Optimale voorbereiding voor het praktijkexamen
Virtual Reality Training
Tussentijdse Toets CBR
Praktijkexamen CBR

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW. Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Mocht blijken dat je minder rijlessen nodig had om het praktijkexamen af te leggen, dan krijg je de te veel betaalde rijlessen naar rato terug!

Losse tarieven

Proefles*€ 40,-
Tussentijdse Toets€ 200,-
Praktijkexamen€ 250,-
Herexamen€ 250,-
Faalangstexamen€ 298,-
Nader Onderzoek Rijvaardigheid€ 267,-
Online theorie cursus€ 50,-
Virtual Reality Training van DRI-VR (6 weken thuis)€ 75,-

*Een proefles kost €40,-. Echter, bij afname van een lesbundel wordt dit bedrag in mindering gebracht.

 • Alle producten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Over onze rijlesbundels

Kies voor een rijlesbundel bij Route 71

Ben je op zoek naar een goede rijschool waar je terecht kunt voor een gunstig geprijsde rijlesbundel? Dan ben je aan het juiste adres bij autorijschool Route 71. Route 71 is een rijschool met een hoog slagingspercentage. Bij ons werken alleen RIS-gecertificeerde rijinstructeurs. Daarnaast beschikken wij over een Bovag garantie. Je bent bij ons dus in goede handen. Ook mensen met autisme of ADHD kunnen bij ons terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het geven van rijles aan leerlingen met autisme of ADHD. Wil je rijlessen bij ons volgen, dan kun je beginnen met een gratis* proefles. Wanneer je kennis met ons en onze werkwijze hebt gemaakt, kun je je aanmelden voor onze rijlessen. Je kunt hierbij ook kiezen voor een rijlespakket. Ga je ook voor een rijlesbundel bij Route 71? Of heb je behoefte aan meer informatie over onze rijlesbundels? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Reken per les af of kies voor een rijlesbundel

Vanaf wanneer je 16,5 jaar oud bent, kun je beginnen met rijlessen bij Route 71. Na een fijne proefles kun je ervoor kiezen om een rijlesbundel te nemen of per les af te rekenen.  Wanneer je per les wilt afrekenen, dan kun je jouw rijles in de PlanRijles app vooraf betalen via ‘Saldo opwaarderen’. De betaling dient wel uiterlijk 24 uur voor aanvang van de les te worden voldaan.
Indien je voor een rijlesbundel kiest, wordt deze voordat je aan je rijlessen begint in rekening gebracht middels een factuur. Omdat je bij ons vooruit betaalt, krijg je van ons een korting op je rijlessen.

De verschillende rijlesbundels

Heb je ervoor gekozen om een rijlesbundel te nemen bij Route 71? Dan heb je de keuze uit verschillende soorten bundels. Je kunt bijvoorbeeld een bundel nemen met 30 lessen of een bundel met 40 lessen. Heb je uiteindelijk toch minder rijlessen nodig om het praktijkexamen af te leggen dan gedacht? Dan zal je het geld van de rijlessen die je teveel hebt betaald terugkrijgen. Wel zo eerlijk toch?  😉

Een proefles aanvragen

Heb je interesse in een lesbundel? Dan kan je op een eenvoudige manier kennismaken met onze autorijschool door een proefles aan te vragen. Deze proefles is gratis* en duurt 75 minuten. Tijdens de proefles zullen we naar een rustige plek rijden waar we de basiskennis van het autorijden goed uitleggen, bespreken en oefenen. Een proefles maakt het mogelijk om kennis te maken met je rij-instructeur, inzicht te krijgen in onze manier van lesgeven en meer te weten te komen over onze rijschool. Je krijgt dan zo een goed beeld van onze rijschool, zodat je dan een weloverwogen keuze kunt maken.

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Onze rijlesfinanciering

Bij onze rijschool is het ook mogelijk om speciale rijlesfinanciering te regelen. Dit wordt ook wel Drive-Smart genoemd. Met Drive-Smart kun je op een verantwoorde en betrouwbare manier geld lenen voor je autorijlessen. Je kunt dan direct starten met je rijlessen en later in maandelijkse termijnen de rijlesfinanciering terugbetalen. Drive-Smart rijlesfinanciering zorgt ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. Wil je meer te weten komen over onze Drive-Smart rijlesfinanciering en de bijbehorende kosten? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij vertellen je dan direct meer over hoe je de rijlesfinanciering kunt aanvragen.

Neem contact met ons op

Wil je ook een rijlesbundel nemen bij onze autorijschool? Of heb je behoefte aan meer informatie over de prijzen van onze rijlespakketten? Dan kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 071-2340071 of je vult het online contactformulier op onze website in. Uiteraard kun je dan direct meer informatie verkrijgen over onze speciale rijlesfinanciering en een gratis* proefles aanvragen.

“ Met de rijlesbundels van Route 71 kom je verder ”

  PROEFLES AANVRAGEN?
  Voornaam:*

  Achternaam:*

  Emailadres:*

  Telefoonnummer:*

  Leeftijd:*

  Woonplaats:*

  Versnellingsbak van de lesauto:*
  HandgeschakeldAutomaat

  Vragen en/of opmerkingen