Start met rijlessen in Rijnsburg bij Rijschool Route 71

Wil je snel je rijbewijs halen en zoek je de beste rijschool in Rijnsburg? Kies voor rijles op maat bij Rijschool Route 71! Onze rijschool kan bogen op een hoog slagingspercentage en werkt met RIS-gecertificeerde rijinstructeurs. Ook zijn wij in het bezit van een BOVAG-garantie. Des te meer redenen om te zeggen dat je bij ons op de juiste plek bent voor jouw rijlessen. Wanneer je 16,5 jaar oud bent, kun je beginnen met jouw autorijlessen. Je leert bij ons in jouw eigen tempo autorijden in onze moderne leswagen. Wil je weten hoe wij te werk gaan? Of kun je niet wachten om een proefles in Rijnsburg in te plannen? Bel ons dan direct!

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Rijlessen in 4 fasen

Ben je 16,5 jaar en begin je met rijlessen voor jouw rijbewijs B, dan is het aan te raden ook direct te beginnen met de theorie. Dit zorgt ervoor dat je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen, zodat verkeerssituaties meer inzichtelijk worden. De theorie opleiding kun je naast jouw rijlessen bij ons volgen. Onze rijlessen bieden wij aan in 4 fasen. In de eerste fase staan basishandelingen als het gas geven, schakelen en remmen centraal. In de tweede fase gaan we aan de slag met verkeerstechnieken zoals omkeren, achteruit rijden en inhalen. Ook jouw kijktechnieken nemen we onder de loep. In de derde fase leer je de snelweg oprijden, in- en uitvoegstroken goed te gebruiken en rotondes op te rijden. Hierbij ga je ook parkeeropdrachten uitvoeren. Tijdens de vierde en laatste fase zul je diverse verkeerssituaties in en rondom Rijnsburg het hoofd gaan bieden. We oefenen hierbij ook met jouw zelfstandig denken en handelen.

Vanaf

Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen?

Hoe snel kun je precies jouw rijbewijs behalen? Goed om te weten, is dat dit geheel afhangt van jouw feeling voor het autorijden, je reeds opgedane kennis en jouw leervermogen. Jouw lestempo bepaal je bij ons helemaal zelf. Je kunt bij ons kiezen voor een uur les per keer, maar je kunt ook voor twee uur kiezen. Ook kun je meerdere rijlessen per week inplannen. Heb je last van faalangst of heb je ADHD of autisme? Onze instructeur geeft jou dan meer tijd en aandacht, zodat je op een aangename manier jouw rijbewijs kunt behalen.

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop

Een proefles in Rijnsburg? Neem contact op!

Wil jij ook snel beginnen met jouw rijlessen en het liefst direct een proefles in Rijnsburg inplannen? Neem dan nu contact met ons op voor jouw proefles, meer informatie omtrent onze werkwijze of onze rijlesfinanciering. Bel 071-2340071 of vul het online contactformulier in. Wij ondersteunen jou dan bij het snel behalen van jouw rijbewijs in Rijnsburg!