Start met rijlessen in Voorhout bij Route 71

Wil jij snel je rijbewijs halen in Voorhout bij de beste rijschool? Kies voor rijles op maat bij Rijschool Route 71! Wij hebben enkel RIS-gecertificeerde rijinstructeurs in dienst. Daarbij hebben wij een BOVAG-garantie en levert onze rijschool al jaren een hoog slagingspercentage af. Bij ons zit je dan ook goed voor jouw rijlessen. Je kunt je vanaf een leeftijd van 16,5 jaar al aanmelden voor onze rijlessen. Je leert dan in onze moderne lesauto in jouw eigen tempo alles omtrent autorijden. Wil je meer weten over onze werkwijze? Of direct een proefles in Voorhout inplannen? Neem dan nu contact met ons op!

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Fasen van onze autorijlessen

Wanneer je 16,5 jaar of ouder bent, is het mogelijk direct te starten met jouw rijbewijs B. Begin dan ook op tijd met theorie, zodat je het geleerde snel in praktijk kunt brengen. Dit geeft jou meer inzicht in situaties in het verkeer. Wij bieden ook theorie opleidingen aan. Onze rijlessen bieden wij aan in 4 fasen. De eerste fase omvat het sturen, leren schakelen, remmen en gas geven. In de tweede fase oefenen we verkeerstechnieken zoals inhalen, achteruit rijden en omkeren. Ook jouw kijktechnieken worden geoefend. In de derde fase leer je het rijden op snelwegen beheersen, het gebruik van in- en uitvoegstroken en het veilig rijden op rotondes. Hierbij voer je ook diverse parkeeropdrachten uit. In de vierde en laatste fase leer je diverse verkeerssituaties in en rondom Voorhout te beheersen. Ook werken we aan jouw zelfstandig denken en handelen.

Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen?

Misschien vraag je je af hoe snel je jouw rijbewijs kunt halen. Dit hangt allemaal af van factoren zoals jouw feeling voor autorijden, je opgedane kennis en jouw leervermogen. Wanneer je op het gewenste niveau zit, kun je jouw rijbewijs zelfs in een versneld tempo behalen. Jouw lestempo bepaal je bij ons geheel zelf. Zo kun je er ook voor kiezen in alle rust jouw rijbewijs te halen. Een les duurt bij ons standaard een uur, maar je kunt ook lessen van twee uur volgen. Je kunt meerdere keren per week rijlessen volgen. Heb je faalangst, autisme of ADHD? Onze instructeurs geven jou dan extra tijd en aandacht, zodat ook jij met gemak jouw rijbewijs kunt behalen.

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop

Plan een proefles in Voorhout in!

Kun je niet wachten om met jouw rijlessen te starten en wil je direct een proefles in Voorhout inplannen? Of wil je meer weten over rijlesfinanciering of hoe wij te werk gaan? Neem dan direct contact op via 071-2340071 of vul het online contactformulier in. Wij plannen dan snel een proefles in Voorhout in, zodat je snel je rijbewijs behaalt!