Rijopleiding in stappen

Bij rijschool Route 71 kun je de moderne opleiding Rijopleiding in stappen volgen. Met een RIS gecertificeerde rij-instructeur leer je met bepaalde handelingsscripts en je digitale vorderingskaart je stap voor stap je geleerde rijprestaties volgen. Met deze rijopleiding in stappen heb je een veel beter zicht op je vorderingen en alles wordt keurig bijgehouden. Deze manier van rijlessen is ook met name geschikt voor mensen met Autisme of ADHD. Hier is rijschool Route 71 ook in gespecialiseerd.

Hoe ziet een rijopleiding in stappen er uit?

Met de rijopleiding in stappen doorloop je in totaal 39 stappen die over vier modules zijn verdeeld. Doordat je stap voor stap de modules doorwerkt en pas verder mag gaan als je een bepaald onderdeel goed beheerst, zijn je kansen om in één keer te slagen vele malen hoger! Met behulp van de je lesboek met scripts worden alle handelingen en onderdelen in de vorm van een checklist één voor één behandeld. Zo leer je makkelijker alle onderdelen van het auto rijden goed te beheersen.

Rijopleiding in stappen bereikt hogere slagingspercentages

Een groot pluspunt van een rijopleiding in stappen is dat het gemiddelde slagingspercentage zo’n 75 procent bedraagt. Dat is meer dan 30 procent meer dan het landelijk gemiddelde. De uitgevoerde testen met deze vorm van rijlessen gaven dan ook uitstekende resultaten. De hiervoor getrainde rij-instructeurs van rijschool Route 71 hebben de RIS-training gevolgd. Het is zeker in jouw voordeel om de rijopleiding in stappen bij onze rijschool te kunnen volgen en daarmee je eigen slagingskans aanzienlijk te verhogen.

Wanneer ben je klaar voor je rijexamen?

Omdat je met de rijopleiding in stappen altijd precies weet wat je beheerst, waar je nog aandacht aan moet schenken en wat de volgende stap is, kan je zelf en je rij-instructeur heel goed inschatten wanneer je klaar bent voor je rijexamen. Dit geeft gelijk meer duidelijkheid en daarom zal je ook minder zenuwachtig zijn, omdat je weet wanneer je alles hebt geleerd en alle stappen met succes hebt doorlopen. Gezien de vele voordelen die een tussentijdse toets biedt, hebben wij dit opgenomen in onze rijlespakketten.

De voordelen van een rijopleiding in stappen

Wat zijn je voordelen om te kiezen voor een rijopleiding in stappen?

  • Stap voor stap elk onderdeel en bijzondere verrichtingen leren
  • Hoge kwaliteitsgarantie van de rijopleiding
  • Beter zelfstandig leren autorijden
  • Een aanzienlijk hoger slagingspercentage
  • Beter voorbereid op deelname in het verkeer
  • Je eigen vorderingen goed bij kunnen houden

Voor meer informatie kijk ook bij rijlessen.

Proefles aanvragen?

Snel met  rijlessen beginnen? Klik dan op onderstaande button, vul je naam,  telefoonnummer en e-mailadres in en dan kunnen wij binnen een paar dagen je eerste proefles inplannen.

“ Haal je rijbewijs in stappen en verhoog je slagingspercentage”