Grotere slagingskans met Rijopleiding In Stappen

Bij rijschool Route 71 kun je de moderne opleiding Rijopleiding In Stappen volgen. Met een RIS gecertificeerde rij-instructeur leer je met bepaalde handelingsscripts en je digitale vorderingskaart je stap voor stap je geleerde rijprestaties volgen. Met de digitale vorderingskaart heb je een veel beter zicht op je vorderingen en alles wordt keurig bijgehouden. Deze manier van rijlessen is ook erg geschikt voor mensen met Autisme of ADHD. Hier is rijschool Route 71 ook in gespecialiseerd.

Hoe ziet een rijopleiding in stappen er uit?

Met de rijopleiding in stappen doorloop je in totaal 40 stappen die over vier modules zijn verdeeld. Doordat je stap voor stap de modules doorwerkt en pas verder mag gaan als je een bepaald onderdeel goed beheerst, zijn je kansen om in één keer te slagen vele malen hoger! Met behulp van je digitale vorderingenkaart worden alle handelingen en onderdelen in de vorm van een checklist één voor één behandeld. Zo leer je makkelijker alle onderdelen van het autorijden goed te beheersen.

Rijopleiding in stappen bereikt hogere slagingspercentages

Een groot pluspunt van een rijopleiding in stappen is dat het gemiddelde slagingspercentage zo’n 75 procent bedraagt. Dat is meer dan 30 procent meer dan het landelijk gemiddelde. De rij-instructeurs van rijschool Route 71 hebben allemaal de RIS-training gevolgd. Door rijles te nemen bij Route 71, verhoog je je slagingskans dus aanzienlijk! Het is zeker in jouw voordeel om de rijopleiding in stappen bij onze rijschool te kunnen volgen en daarmee je eigen slagingskans aanzienlijk te verhogen.

Wanneer ben je klaar voor je rijexamen?

Omdat je met de Rijopleiding In Stappen altijd precies weet wat je beheerst, waar je nog aandacht aan moet schenken en wat de volgende stap is, kunnen jij en je rij-instructeur heel goed inschatten wanneer je klaar bent voor je rijexamen. Dit geeft gelijk meer duidelijkheid en daarom zal je ook minder zenuwachtig zijn, omdat je weet wanneer je alles hebt geleerd en alle stappen met succes hebt doorlopen. Om je slagingskans nóg verder te vergroten, raden we je aan om voor het praktijkexamen de tussentijdse toets te doen.

De voordelen van een rijopleiding in stappen

Wat zijn je voordelen om te kiezen voor een rijopleiding in stappen?

  • Stap voor stap elk onderdeel en bijzondere verrichtingen leren
  • Hoge kwaliteitsgarantie van de rijopleiding
  • Beter zelfstandig leren autorijden
  • Een aanzienlijk hoger slagingspercentage
  • Beter voorbereid op deelname in het verkeer
  • Je eigen vorderingen goed bij kunnen houden

Voor meer informatie kijk ook bij rijlessen.

Proefles aanvragen?

Snel met rijlessen beginnen? Vraag dan direct een gratis proefles aan!

“ Volg je rijopleiding in stappen en verhoog je slagingspercentage”