Vraag nu gelijk je eerste gratis* proefles aan!

Ben je overtuigd van de meerwaarde en de voordelen om rijlessen te nemen bij rijschool Route 71? Of wil je zelf graag ‘proeven’ hoe een rijles in zijn werk gaat? Meld je dan gelijk aan, zodat wij snel je eerste proefles kunnen inplannen.

Sta je te popelen om met rijlessen te beginnen, dan kun je eerst een gratis* proefles van 75 minuten bij ons aanvragen. Tijdens je eerste proefles maak je kennis met je rij-instructeur, onze manier van lesgeven en de mogelijkheden van onze rijlesbundels. Met je eerste proefles heb je dan gelijk een goed beeld van de mogelijkheden en kun je makkelijker de beste keuze maken.

De voordelen van een proefles bij rijschool Route 71

In tegenstelling tot veel andere rijscholen in de regio, geven wij een proefles van 75 minuten die gratis* is! Je maakt kennis met jouw rijinstructeur en ervaart hoe het is om van hem les te krijgen. De lesauto is ook de auto waarmee je de rijopleiding gaat volgen en examen gaat doen. Je zet dus al meteen een mooie stap richting je rijbewijs. 

Wat ga je doen tijdens een proefles?

Als je nog nooit eerder rijlessen hebt gehad, rijden wij naar een rustige plek toe. Net als bij een gewone rijles gaan we de eerst de basiskennis van het autorijden bespreken en oefenen. Onderstaande video geeft een goede indruk van een proefles.

Theoriecursus beginnen

Na je eerste proefles kun je aangeven wat je graag zou willen, hoe vaak je rijlessen zou kunnen volgen en of je nog speciale behoeftes hebt waar wij rekening mee moeten houden. De rij-instructeur zal je uitleggen wanneer je het beste met je theoriecursus kunt beginnen, zodat je de verkeersregels leert kennen en je dus een stuk vertrouwder achter het stuur voelt.

Vraag vandaag nog je gratis* proefles aan en maak kennis met ons unieke werkmethode. 

*Een proefles kost €40,-. Echter, bij afname van een lesbundel wordt dit bedrag in mindering gebracht.

lees meer