Klaar voor een comeback achter het stuur met een opfriscursus autorijden bij Route 71?

Wij hebben de ultieme training om je rijvaardigheid weer naar het ‘rockstar’-niveau te tillen! Of je nu een tijdje niet hebt gereden, een akkefietje op de weg hebt gehad, je rij-zen verloren hebt of gewoon wat roestig bent geworden – geen zorgen, we hebben jouw back. Dus, heb je een rijbewijs maar voel je je als een dappere schildpad op de snelweg? Vraag nu die proefles aan via onze website en stap vol zelfvertrouwen de wereld van het autorijden weer in.

Wanneer een opfriscursus handig is

Soms komen dingen tussen jou en jouw autorijkunsten, of je nou al een tijdje niet hebt gereden of dat je rijangst hebt ontwikkeld na een paar hobbelige momenten. Weet je wat? Je bent niet alleen! Veel mensen hebben na een paar roerige gebeurtenissen dezelfde twijfels. Maar hey, waarom zou je je rijbewijs laten verstoffen? Precies! Bij Route 71 zijn we hier om je te steunen met een opfriscursus in Leiden en omstreken. Bel of mail ons vandaag nog en we slepen je terug naar zelfverzekerd autorijden met onze opfriscursus. Ready to hit the road again?”

rijschool opfriscursus

Voor wie is deze opfriscursus bedoeld?

De opfriscursus van Rijschool Route 71 is de ultieme pitstop voor iedereen die zijn rij-skills een opknapbeurt wil geven en zijn kennis van de verkeersregels wil opfrissen. Kortom, we willen dat je na deze cursus weer zo zelfverzekerd achter het stuur zit als een Hollywood-ster in een snelle auto. Dus, wie kan hier baat bij hebben? Wel, herken je jezelf in een (of meerdere) van deze punten?

  • Je hebt een eeuwigheid niet gereden en voelt je als een vogel zonder vleugels achter het stuur.
  • De snelweg lijkt plotseling enger dan een spookhuis op vrijdag de 13e.
  • Je hebt meer moeite met inparkeren dan een olifant in een porseleinwinkel.
  • Je wilt van die ouderwetse schakelauto overstappen naar een automaat, maar je hebt geen idee waar de ‘A’ voor staat.
  • Je kennis van verkeersborden is vager dan je herinnering aan de naam van je basisschooljuf.
  • In het verkeer voel je je zo onzeker als een goudvis op het droge.
  • Je hebt nachtmerries over het idee om nogmaals betrokken te raken bij een ongeluk.
  • En o ja, de rijvaardigheidstest bij het CBR? Die voelt nu als een bezoek aan de tandarts zonder verdoving.

 

Klinkt bekend? Dan is onze opfriscursus als een reddingsboei in een zee van rijverwarring. Laten we die angst voor de snelweg omtoveren tot een wind door je haren en die onzekerheid veranderen in een zelfverzekerde glimlach achter het stuur. Ready to roll again?”

Hoe ziet onze opfristraining eruit?

Herken je jezelf in een paar van die ‘help, ik moet weer achter het stuur’-momenten? Tijd om onze opfriscursus te ontdekken! Tijdens die proefles gaan we samen met onze instructeur aan de slag met een plan op maat, speciaal voor jou. We nemen al je angsten, wensen en doelen mee in dit persoonlijke avontuur. Onze opfriscursus is als een maatpak: perfect passend en uniek, net zoals jij.

Wat kun je verwachten van onze opfriscursus?

We poetsen niet alleen je rijvaardigheden op, maar ook je kennis van de laatste verkeersregels. Zo kun je straks weer fluitend de weg op, vol vertrouwen en met een lach op je gezicht. Normaal gesproken zijn 10 lessen een compleet opfrisfeestje. En als je meer lessen nodig hebt, geen probleem! Elke les duurt 60 minuten, en guess what? Je hoeft geen andere passagiers af te zetten – het is gewoon ‘jij en de weg’.

Zin om weer zelfverzekerd achter het stuur te zitten?

Kies dan voor onze opfristraining bij Rijschool Route 71, waar we specifiek werken aan jouw rij-uitdagingen. Start het avontuur door dat aanvraagformulier voor die proefles in te vullen. En als je nog vragen hebt, stel ze gerust via het aanvraagformulier of het contactformulier op onze homepage. Ontdek hoe onze opfristraining jou kan helpen om weer vol zelfvertrouwen achter het stuur te kruipen. Let’s hit the road!”

Opfriscursus voor ervaren bestuurders

Soms kan het gebeuren dat je als ervaren chauffeur minder vaak achter het stuur kruipt, om welke reden dan ook: persoonlijke omstandigheden, gezondheidskwesties of zelfs die kleine spoken genaamd rijangsten. En dat kan best wel een knoop in je maag veroorzaken wanneer je weer in de auto stapt. Die onzekerheid kan zelfs leiden tot foutjes op de weg, en dat willen we natuurlijk voorkomen! Daarom is het tijd voor een opfriscursus speciaal ontworpen voor ervaren bestuurders, oftewel, ouderen zoals jij.

Hier bij Rijschool Route 71 focussen we op het testen en bijslijpen van jouw rijvaardigheden, het opfrissen van de actuele verkeersregels én het vergroten van jouw zelfvertrouwen achter het stuur.

Handige tip: Als er een rijvaardigheidstest bij het CBR op de planning staat, is het slim om eerst een opfriscursus te volgen bij ons. Zo ben je optimaal voorbereid en vergroot je de kans op een vlekkeloze afronding van de test

“Met een opfriscursus van Route 71 weer met zelfvertrouwen achter het stuur ”