Opfriscursus autorijden via Route 71

Ben jij op zoek naar een opfriscursus om je rijvaardigheid weer op een goed niveau te brengen? Een opfristraining van Rijschool Route 71 kan dan uitkomst bieden. Het kan zijn dat je een lange tijd niet meer hebt gereden. Misschien heb je een ongeluk meegemaakt, heb je in de loop van de tijd rijangst ontwikkeld of is het simpelweg niet nodig geweest om zelf met de auto te reizen. Voel je je daarom onzeker om weer met de auto de weg op te gaan, terwijl je wel een rijbewijs in bezit hebt? Vraag dan nu een proefles aan via het aanvraagformulier op deze website.

Wanneer een opfriscursus rijlessen zinvol is

Het kan zijn dat je door omstandigheden al geruime tijd niet meer achter het stuur hebt gezeten of je hebt rijangst en te weinig zelfvertrouwen om weer te gaan auto rijden. Je bent echt niet de enige, want meer mensen durven na bepaalde gebeurtenissen niet meer achter het stuur te stappen. Toch blijft het knagen, want je hebt tenslotte wel je rijbewijs en het is zonde dat je niet meer zelf kunt of wilt auto rijden. Rijschool Route 71 wil je met een opfriscursus in Leiden en regio hier graag bij helpen.

rijschool opfriscursus

Voor wie is deze opfriscursus bedoeld?

De opfriscursus rijlessen en rijvaardigheid van Rijschool Route 71 is bedoeld voor het opfrissen van rijtechnieken en de kennis van de verkeersregels. Al bij al is het de bedoeling dat deelnemers dankzij deze cursus weer met zelfvertrouwen auto kunnen rijden. Dit vertrouwen kan momenteel om verschillende redenen zijn vertroebeld. Onze opfristrainingen zijn bedoeld voor mensen die zich herkennen in (een van) onderstaande punten:

  • Je hebt al langere tijd niet meer auto gereden
  • Je durft de snelweg niet meer op
  • Je hebt grote moeite met inparkeren en parkeergarages
  • Je wilt van een schakelauto overstappen naar een automaat
  • Jouw kennis van de verkeersregels en -borden is niet meer optimaal
  • Je voelt je in algemene zin erg onzeker in het verkeer
  • Je bent bang om (opnieuw) betrokken te raken bij een ongeluk
  • Je moet binnenkort een rijvaardigheidstest bij het CBR afleggen

Hoe ziet onze opfristraining eruit?

Herken je jezelf in één of meerdere van bovenstaande punten, vraag dan een proefles aan. Tijdens de proefles ga je samen met de instructeur een plan van aanpak maken. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke angsten, behoeften en doelstellingen. Daarmee is een opfriscursus, meer dan welke andere vorm van rijles dan ook, echt maatwerk. Waar nodig frissen wij je rijtechnieken en actuele verkeerskennis ook weer op, zodat je straks weer met plezier en zelfvertrouwen auto kunt rijden. Zo’n opfriscursus bestaat normaliter uit een bundel van 10 rijlessen en kost € 560,-. Heb je meer lessen nodig dan is dat uiteraard geen probleem. Iedere rijles duurt 60 minuten. Goed om te weten is dat je hierbij geen andere leerlingen naar huis hoeft te brengen.

Vraag een opfriscursus aan

Zou jij graag weer willen autorijden, maar voel je je momenteel belemmerd omdat je al geruime tijd niet meer hebt gereden? Of is er een andere, specifieke, reden waarom je zelfvertrouwen met betrekking tot het autorijden is aangetast? Ga dan voor een opfristraining van Rijschool Route 71 en werk precies aan die facetten die moeilijk zijn voor jou. Vul het aanvraagformuliervoor een proefles op deze pagina in om dit in gang te zetten! Heb je nog vragen? Ook die kun je stellen middels dit aanvraagformulier of via het contactenformulier onderaan op onze homepagina.

Opfriscursus voor ouderen

Als je al wat ouder bent, gebeurt het vaker dat je minder gaat auto rijden. Door persoonlijke omstandigheden, ziekte of rijangst, laat je steeds vaker de auto staan. Als je dan weer eens de auto in stapt, kan dit gepaard gaan met veel onzekerheid. Hierdoor wordt de kans op het maken van fouten groter en dit kan grote gevolgen met zich meebrengen. Tijd voor een opfriscursus rijlessen voor ouderen. Deze opfriscursus voor ouderen wordt dan ook specifiek toegepast op het testen en onderhouden van je rijvaardigheden, actuele verkeerskennis en zelfverzekerdheid.

Handige tip: moet je binnenkort een rijvaardigheidstest bij het CBR doen? Volg dan eerst een opfriscursus rijlessen bij rijschool Route 71, zodat je de rijvaardighedentest met goed gevolg kunt doorlopen.

“Met een opfriscursus van Route 71 weer met zelfvertrouwen achter het stuur ”