Opfriscursus autorijden via Route 71

Ben jij op zoek naar een opfriscursus om je rijvaardigheid weer op een goed niveau te brengen? Een opfristraining van Rijschool Route 71 kan dan uitkomst bieden. Om vele verschillende redenen kan het zijn dat je al sinds lange tijd niet meer hebt gereden. Misschien heb je een ongeluk meegemaakt, heb je in de loop van de tijd rijangst ontwikkeld of is het simpelweg niet nodig geweest om met de auto te reizen. Voel je je daarom onzeker om weer met de auto de weg op te gaan, terwijl je wel degelijk een rijbewijs in bezit hebt? Voor meer informatie over onze opfriscursussen kun je verder lezen en contact met ons opnemen.

Wanneer een opfriscursus rijlessen zinvol is

Het kan zijn dat je door omstandigheden al geruime tijd niet meer achter het stuur hebt gezeten. Misschien heb je een ongeluk meegemaakt, heb je last van rijangst en heb je te weinig zelfvertrouwen om weer te gaan auto rijden. Je bent echt niet de enige, want meer mensen durven na bepaalde gebeurtenissen niet meer achter het stuur te stappen. Toch blijft het knagen, want je hebt tenslotte wel je rijbewijs en het is zonde dat je niet meer zelf kunt of wilt auto rijden. Rijschool Route 71 wil je met een opfriscursus in Leiden en regio hier graag bij helpen.

rijschool opfriscursus

Voor wie is deze opfriscursus bedoeld?

De opfriscursus rijlessen en rijvaardigheid van Rijschool Route 71 is bedoeld voor het opfrissen van rijtechnieken en de kennis van de verkeersregels. Al bij al is het de bedoeling dat deelnemers dankzij deze cursus weer met zelfvertrouwen auto’s kunnen besturen. Dit vertrouwen kan momenteel om verschillende redenen zijn vertroebeld. Onze opfristrainingen zijn bedoeld voor mensen die zich herkennen in (een van) onderstaande punten:

  • Je hebt al langere tijd niet meer auto gereden
  • Je durft de snelweg niet meer op
  • Je hebt grote moeite met inparkeren en parkeergarages
  • Je wilt van een schakelauto overstappen naar een automaat
  • Jouw kennis van de verkeersregels en -borden is niet meer optimaal/li>
  • Je voelt je in algemene zin erg onzeker in het verkeer
  • Je bent bang om (opnieuw) betrokken te raken bij een ongeluk
  • Je moet binnenkort een rijvaardigheidstest bij het CBR afleggen

Hoe ziet onze opfristraining eruit?

Herken je jezelf in één of meerdere van bovenstaande punten, dan raden wij je aan om contact op te nemen met Rijschool Route 71 en je probleem met ons te bespreken. Wij staan je graag te woord en vinden uit waarom je niet meer durft autorijden. Hierna leggen wij je uit wat wij hierin voor jou kunnen betekenen via een opfriscursus op maat. Hierbij houden wij zo goed mogelijk rekening met jouw persoonlijke angsten, behoeften en doelstellingen. Daarmee is een opfriscursus, meer dan welke andere vorm van rijles dan ook, echt maatwerk. Waar nodig frissen wij je rijtechnieken en actuele verkeerskennis ook weer op, zodat je straks weer met plezier en zelfvertrouwen achter het stuur kruipt. Zo’n opfriscursus rijlessen bestaat normaliter uit een pakket van tien rijlessen. Iedere rijles duurt 60 minuten. Goed om te weten is dat je hierbij geen andere leerlingen naar huis hoeft te brengen.

Vraag een opfriscursus aan

Zou jij graag weer willen autorijden, maar voel je je momenteel belemmerd omdat je al geruime tijd niet meer hebt gereden? Of is er een andere, specifieke, reden waarom je zelfvertrouwen met betrekking tot het autorijden is aangetast? Ga dan voor een opfristraining van Rijschool Route 71 en werk precies aan die facetten die moeilijk zijn voor jou. Bel 071-2340071 of vul het contactformulier in om dit in gang te zetten, of om je vragen over onze opfriscursus autorijden te stellen.

Opfriscursus voor ouderen

Als je al wat ouder bent, gebeurt het vaker dat je minder gaat auto rijden. Door persoonlijke omstandigheden, ziekte of rijangst, laat je steeds vaker de auto staan. Als je dan weer eens de auto in stapt, kan dit gepaard gaan met veel onzekerheid. Hierdoor wordt de kans op het maken van fouten groter en dit kan grote gevolgen met zich meebrengen. Tijd voor een opfriscursus rijlessen voor ouderen. Deze opfriscursus voor ouderen wordt dan ook specifiek toegepast op het testen en onderhouden van je rijvaardigheden, actuele verkeerskennis en zelfverzekerdheid.

Handige tip: moet je binnenkort een rijvaardigheidstest bij het CBR doen? Volg dan eerst een opfriscursus rijlessen bij rijschool Route 71, zodat je de rijvaardighedentest met goed gevolg kunt doorlopen.

“Met een opfriscursus van Route 71 weer met zelfvertrouwen achter het stuur ”