Start met rijlessen in Sassenheim bij Rijschool Route 71

Zoek je de beste rijschool in Sassenheim waar je snel jouw rijbewijs kunt behalen? Kies voor rijles op maat bij Rijschool Route 71! Als rijschool hebben wij een hoog slagingspercentage en we hebben enkel RIS-gecertificeerde rijinstructeurs in dienst. Ook hebben wij een BOVAG-garantie. Daarom ben jij bij ons aan het juiste adres voor jouw autorijlessen. Ben je 16,5 jaar oud? Dan kun je direct starten met jouw rijlessen. In jouw tempo leer je dan autorijden in onze moderne leswagen. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Of wil je zo snel mogelijk een proefles in Sassenheim volgen? Neem dan nu contact met ons op!

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Rijles in 4 fasen

Als je 16,5 bent en start met rijlessen voor jouw rijbewijs B, raden we je aan ook zo snel mogelijk met de theorie te starten. Zo kun je het geleerde direct toepassen in de praktijk. Dit maakt verkeerssituaties beter inzichtelijk voor jou. Wij verzorgen ook theorie opleidingen. Wij bieden rijlessen aan in 4 fasen. In de eerste fase ligt de focus op het gas geven, schakelen en remmen. De tweede fase staat in het teken van verkeerstechnieken, zoals omkeren, achteruit rijden en inhalen. Tevens nemen we jouw kijktechnieken onder de loep. Tijdens de derde fase leer je de snelweg op te rijden, in- en uitvoegstroken goed te gebruiken en rijden over rotondes. Je voert dan ook parkeeropdrachten uit. In de vierde en laatste fase leer je diverse verkeerssituaties in en rondom Sassenheim te hanteren. Hierbij wordt ook jouw zelfstandig denken en handelen geoefend.

Vanaf

Hoe snel kan ik mijn rijbewijs behalen?

Hoe snel je jouw rijbewijs kunt behalen? Dat is geheel afhankelijk van jouw feeling voor het autorijden, jouw kennis en leervermogen. Is dit op het juiste niveau, kun je zelfs sneller afrijden. Bij ons bepaal jij jouw eigen tempo. Je kunt 1 uur les per week nemen, maar ook kiezen voor 2 uur. Ook staat het vrij hoeveel rijlessen je per week neemt. Heb je te maken met faalangst, ADHD of autisme? Dan geeft onze rijinstructeur jou meer aandacht en tijd, waardoor je op een fijne manier ook je rijbewijs kunt halen.

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop

Een proefles in Sassenheim? Bel ons nu!

Kun je niet wachten om te starten met jouw rijlessen in Sassenheim en plan je het liefst vandaag nog een proefles in? Neem dan direct contact met ons op. Ook voor meer informatie over onze werkwijze of speciale rijlesfinanciering. Bel nu 071-2340071 of vul het online contactformulier in. Kies ook voor rijlessen in jouw tempo in Sassenheim!

lees meer