CONTACT BY EMAIL

  High success rate due to special driving lesson methods

  Auto: je brengt geen andere leerlingen naar huis

  Motor: maximaal 2 deelnemers

  Access to a free app to track your progress

  No Other Students in Car

  Motor Rijles

  Driving Lesson Bundles

  BOVAG Warranty

  Driver training In Steps

  Theorie

  Logo Autorijder Route 71

  About Route 71

  “Stap in voor de rit van je leven op Route 71! Hier bij onze rijschool, waar we je alles leren over auto’s en motoren, bieden we niet alleen lessen aan – we bieden avontuur aan op wielen!

  Bij Route 71 draait alles om veiligheid, maar laten we eerlijk zijn, ook om het plezier van het rijden. We passen ons aan jouw tempo aan – of je nu racet naar dat rijbewijs of liever wat langzamer gaat.

  En hey, voor de autoliefhebbers onder ons: je kunt al beginnen met lessen vanaf 16,5 jaar! Maar voor degenen die de kick van een motor willen voelen, nou, die moeten wachten tot ze 21 zijn vanwege onze zware motoren.

  Dus, ben je klaar om gas te geven? Meld je aan voor een proefles en laat ons jouw rijavontuur beginnen!”

  Logo Motorrijder Route 71

  Auto- en Motorrijles in regio Leiden

  Would you like to take driving lessons at a driving school from LeiderdorpLeiden, Oegstgeest, Voorhout, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Sassenheim, Warmond, Wassenaar, VoorschotenOud Ade, Hoogmade, Roelofarendsveen, Zoeterwoude and Hazerswoude-Dorp? Then choose Driving School Route 71!

  Werkgebied rijschool Route71
  • You don't bring other students home
  • High success rate due to special driving lesson methods
  • Official BOVAG member, so guaranteed good and reliable
  • Access to a free app to track your progress
  • We work with RIS-certified driving instructors
  • Driving lessons in an automatic car
  • Specialized in giving driving lessons to students with Autism or ADHD for more than 15 years
  • Take driving lessons at your own pace

  Ekaterina Lisina, Katwijk

  Sinds september 2023 krijg ik les bij Route 71. Ik ben zo blij met de manier van uitleg en daardoor mijn voortgang. Er is altijd tijd voor theorie en praktijk. Mijn instructeur Rusen past zichzelf en het tempo van de les aan mij aan. Elke les is een uur plezier en ontspanning, niet alleen een rijles. 100% aanbevolen!

  5 February 2024

  Givan Groen, Zoeterwoude

  Gewoon goed!

  4 February 2024

  Emily Evans, Den Haag

  Ik ben heel tevreden over mijn instructeur Bouke! Hij laat me op mijn gemak voelen, hij daagt me uit maar de lessen gaan wel op mijn tempo. Ik zou hem zeker als rij instructeur aanraden.

  4 February 2024

  Gerrit Versluys, Leiden

  Erg vriendelijk en goede instructies. Je leert rijden en niet alleen je examen halen. Online omgeving is makkelijk toegankelijk en overzichtelijk. Beide lesmotoren worden goed onderhouden en rijden prima. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden om je motorrijbewijs te halen!

  3 February 2024

  Patrick van der Wiel, Leiden

  Ik heb een fantastische ervaring gehad bij Route71. De instructeur is professioneel, vriendelijk en goed in z’n werk. Ik heb dan ook altijd genoten van mijn rijlessen. Verder waardeerde ik heel erg de nadruk op veiligheid, zeker omdat het zo belangrijk is als motorist. Puntje bij paaltje, voel ik mij zelfverzekerd op de weg dankzij de lessen van de rij instructeur.

  3 February 2024

  Djordi van Damme, Zoeterwoude

  Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald bij Route 71 , alles gelijk de 1e keer gehaald . Hele vriendelijke instructeur! En een goede manier van les geven. Legt goed en duidelijk alles uit. Bedankt voor alle gezellige lessen.

  25 January 2024

  Ben Wisse, Wassenaar

  Serieus maar reuze gezellig, goeie instructeur , leuke school om je motor rijbewijs te halen . 100% aanbeveling.

  19 January 2024

  David, Leiden

  Ik ben naar deze rijschool overgestapt omdat ik meer structuur in de lessen nodig had. Erik heeft mij hierbij goed lesgegeven. Hij geeft rustig en overzichtelijk les en heeft een passie voor zijn vak. Toen ik voor de herkansing ging voor het praktijk examen wist ik dat ik er klaar voor was en ben ik geslaagd.

  21 December 2023

  Belén, Leiden

  Mijn instructeur(Bouke) is heel erg chill en legt het duidelijk uit. Je krijgt goede uitleg en tips over hoe het met de examen zit. Na de les bespreken wij ook welke punten beter kunnen en wat we volgende keer gaan doen. Hij neemt t voortgangs lijst in de app goed door. Ik raad dit rijschool zeker aan!

  7 December 2023

  Fatima, Hazerwoude

  Ik ervaar aardig wat angst en spanning vooraf aan de rijlessen, maar door het geduld van Rusen, goede uitleg en relativering/grapje tussendoor ben ik tot op heden nog steeds gemotiveerd om mijn rijbewijs te halen. Er lopen een hoop mensen rond met dezelfde klachten. Het zou mooi zijn als Route71 zich hierin verder gaat specialiseren. Verder is het prettig dat ze aangesloten zijn bij Bovag en dat jouw tijd ook echt jouw tijd is en niet het ophalen van andere leerlingen behelst. Een suggestie voor het aantrekken van nieuwe leerlingen uit andere doelgroepen zou zijn om bijvoorbeeld een vrouwelijke instructeur in dienst te nemen. Er is hier veel behoefte aan.

  7 December 2023

  Linda, Leiderdorp

  Een hele fijne rijschool met ervaren en geduldige instructeur (Bouke), waarbij ik echt merk dat ik op eigen tempo kan lessen en het vertrouwen in mijn rijvaardigheden weer kan opbouwen. Jarenlang geleden heb ik elders een tijd gelest en had daarbij minder positieve ervaringen en rijangst als gevolg. Dat is hier gelukkig wel anders en ik ben inmiddels over die grote drempel heen en stap weer fijn de auto in om te leren rijden. Je wordt op een rustige manier begeleid en ik begin het rijden daardoor steeds leuker te vinden. Bouke is geduldig, leeft zich goed in en geeft opbouwende kritiek en ook veel aanmoediging. Door goede reflectie krijg ik beter inzicht in mijn eigen (gewenst of ongewenst) gedrag en kan ik veel beter toewerken naar het moment van afrijden. Ook een pluspunt is dat je niet anderen naar huis hoeft te rijden, daardoor krijg je meer tijd voor persoonlijke begeleiding. Ik kan deze rijschool iedereen aanbevelen!

  5 December 2023

  Judith , Valkenburg

  Rijinstructeur geeft duidelijke aanwijzingen tijdens de lessen en is de rust zelve. Voor dat ik ga rijden neemt hij ook even de tijd om uitleg te geven over wat ik in de les ga leren of welke puntjes ik nog op kan verbeteren vergeleken met de vorige les. Ook vind ik het fijn dat ik in de app de voortgang kan zien en hier ook extra aanwijzingen en filmpjes in staan om thuis te bekijken en door te nemen als voorbereiding op de lessen. Ik ben zeer tevreden met de rijschool en rijinstructeur en raad deze rijschool ook aan als je het rijbewijs net als mij wil behalen.

  5 December 2023

  Suze , Voorhout

  Mijn ervaring is positief, omdat er gekeken wordt naar wat de leerling nodig heeft.

  4 December 2023

  D, Leiderdorp

  Ze helpen je goed en denken met je mee over problemen tijdens het rijden.

  4 December 2023

  Daniëlle , Leiden

  Je krijgt de informatie die je nodig hebt om goed te leren rijden. Alles wordt je stap voor stap uitgelegd. En je krijgt de coaching om het ook uit te voeren. Geen gebel tussendoor, alleen tijd voor jou om goed te leren rijden.

  12 November 2023

  Anouk , Voorhout

  Ik heb de lessen als positief ervaren, door de heldere uitleg in verschillende stappen, het herhalen van moeilijke stukjes en het samen oplossen van moeilijk situaties in het verkeer. Ook vind ik de app fijn werken, je kan je voortgang overzichtelijk bekijken en ook zien wanneer je je volgende les hebt.

  16 October 2023

  Daniël, Oegstgeest

  Voorheen was ik altijd zenuwachtig voor en tijdens mijn rijlessen, maar sinds ik bij Route 71 les, zijn deze zenuwen weggegaan. Er wordt een relaxte sfeer gecreëerd in de auto en de lessen worden op jouw tempo uitgevoerd. Ook wordt er de tijd genomen om situaties op zo’n manier uit te leggen, zodat jij ze begrijpt. Hierdoor zit je veel rustiger in de auto en is het maken van fouten een stuk minder erg. Ik raad Route 71 ten zeerste aan!

  16 October 2023

  Marrit , Leiderdorp

  Het is een leerzame omgeving met de vrijheid om fouten te maken. Mijn instructeur had veel geduld en gaf goede begeleiding. Geen klachten!

  16 October 2023

  I., Leiden

  Bij de rijlessen bij Route 71 wordt er ruim de tijd genomen om vaardigheden te leren beheersen. Mijn rijinstructeur heeft veel geduld en neemt elke les de tijd om duidelijk uitleg te geven en te evalueren. Hoewel rijden voor mij erg stressvol is, kan ik er op vertrouwen dat de rijinstructeur mij er doorheen helpt en ingrijpt indien nodig. Bovendien ligt de nadruk op goed leren rijden, niet per se op het halen van het examen. Zo krijg je vertrouwen goed de weg op te kunnen.

  16 October 2023

  Kees, Vertegaal

  De rijlessen zijn zeer prettig en deskundig. De instructeur ziet alles en geeft op een prettige manier feedback. Voor alle oefeningen worden plekken in de omgeving opgezocht waar ze goed en intensief kunnen worden geoefend. Een lesuur duurt echt 60 minuten die intensief worden gebruikt.

  10 October 2023

  Anna, Leiderdorp

  Na een vervelende ervaring bij een andere rijschool ben ik bij Route71 terecht gekomen. Ruşen geeft heel fijn les. De lessen zijn duidelijk en er is een goede ontspannen sfeer waardoor ik zelfverzekerder werd in de auto. Bij Route71 ben ik in een keer geslaagd.

  29 August 2023

  Rik, Leiden

  Het werkt fijn om de rijlessen per onderdeel, met de online voortgangskaart, aan te pakken. Zo weet ik goed waar ik aan toe ben. De rijlessen kan ik bij Bouke op mijn eigen tempo volgen. Als ik iets voor mijn gevoel nog wil herhalen dan doen we dat. Bouke bewaart de rust en legt helder uit.

  24 August 2023

  Tessa, Zoeterwoude

  Ik vond het erg spannend om weer te beginnen met rijlessen, omdat voorgaande instructeurs snel boos konden reageren op fouten. Hierdoor was ik erg onzeker in de auto. Nu is dat helemaal niet meer! Als er iets fout gaat, wacht Rusen tot een rustig moment om de auto aan de kant te zetten en te bespreken wat er is gebeurd en hoe het anders kan. Ook is het werken met de app heel fijn, want zo kan ik mij voorbereiden op wat we de volgende les gaan doen.

  16 August 2023

  Anastasia, Leiderdorp

  I am very thankful to my driving instructor Rusen who is helping me in building confidence in my driving. I have nothing but positive things to say about my experience. I can describe him as a very friendly, polite, calm and patient person. He provides me with professional advice and constructive feedback which makes the learning process both enjoyable and effective. Thank you, Rusen, for teaching me how to be a good and safe driver! All your suggestions and encouragement are helping me to come closer to getting my driving license. Thank you for your funny jokes and lifting my driving spirit up 🙂

  16 August 2023

  Okke Faber, Leiden

  Fijne rijschool met goede rijinstructeurs. Je wordt op je eigen tempo door het traject heen geleid met duidelijke en effectieve begeleiding.

  11 August 2023

  Lina, Leiden

  De lessen zijn goed gestructureerd. In elke les wordt een specifiek lesonderdeel van een bepaalde module behandeld, waardoor je precies weet wat je al behandeld hebt en wat je nog gaat leren. Je voorgangsoverzicht kan je makkelijk bekijken in een app. De instructeur legt goed uit en neemt de tijd voor je. Ik vind deze structuur en begeleiding erg fijn, zeker omdat ik autorijden lastig vind.

  8 August 2023

  Tamara, Katwijk

  Heb super motorrijlessen gehad bij Route71. Martijn legt alles goed, duidelijk en rustig uit. Alles gaat gewoon relaxed en ook gewoon ruimte voor een grapje hier en daar. Helemaal top dus. Bedankt voor de fijne ervaring!

  29 June 2023

  Remco, Leiden

  Buitengewoon bekwame en fijne rijschool.  Zeer prettige rijinstructeur. Rustig, vriendelijk en zeer bekwaam. – Goede opbouw van de opleiding, met elke les een duidelijke doel.

  12 June 2023

  Fleur, Leiden

  Ik les al een paar maanden nu bij Rusen en dat gaat heel goed. Wat ik vooral fijn vind is dat hij alles zo goed uitlegt en handige tips geeft, bijvoorbeeld wanneer je moet insturen bij bijzondere manoeuvres, dat heb ik bij andere rij-instructeurs niet zo ervaren. Hij blijft ook kalm en gaat niet tegen je schreeuwen. Ik vind het automaat rijden ook een fijne ervaring, dat is zeker een goede keuze geweest.

  7 June 2023

  Oisin D, Leiden

  Tijdens de rijles is er echt alle aandacht voor jou. De lessen gaan op een leuke leerzame manier. Als je iets niet begrijpt wordt er de tijd voor genomen dat het voor jou wel duidelijk is. Ook tijdens het rijden is er altijd een gezellige sfeer. Kortom fijne rijschool en een goede sfeer.

  3 June 2023

  Ilja, Voorhout

  Tijdens de lessen voel ik me erg op mijn gemak en ik heb het ook naar mijn zin. Er is altijd ruimte om vragen te stellen en je wordt begeleid op een fijne manier, wat een sfeer creëert waarin ik me veilig voel.

  3 June 2023

  L, Leiden

  Met of zonder speciale behoeften in het leren auto rijden, zou ik Route 71 100% aan raden. Vriendelijk, persoonlijk, realistisch, effectief. Met de benadering voel ik mij veilig in het leren (en) autorijden.

  2 June 2023

  Jelle, Leiden

  Erg soepele manier van les geven en inplannen. Fijn en persoonlijk contact!

   

  31 May 2023

  Lan, Oegstgeest

  Expat near Leiden for less than a year, I do not speak Dutch yet…not a problem at all for the instructor, lessons go as smoothly in English! Adapted pace, nice driving locations and amazing roaring motorcycles. What else do you need? Well, you also get, whatever the weather, an always smiley instructor with the right tips and words of encouragement when needed! Back office is always reactive, either by phone or email, and you also progress tracking app in English!

  31 May 2023

  Lucian Arkeraats, Leiden

  Het is een gezellige rijschool en heel gestructureerd. Je weet precies wat je te wachten staat de volgende les. Alles wordt goed bijgehouden wat goed en wat niet goed gaat en hetgene wat niet goed gaat worden de lessen daarna weer behandeld. Dit is heel fijn.

  31 May 2023

  Olaf, Oegstgeest

  Er wordt op een hele fijne en rustige manier les gegeven. Alles in het eigen tempo van de leerling. De materialen zijn van goede kwaliteit en de motoren rijden fantastisch. Instructeur gaat lekker mee op de motor door weer en wind. Je leert veilig motor rijden en vooral ervan te genieten!

  30 May 2023

  Fien, Leiden

  Ik heb inmiddels zo’n 20 rijlessen gevolgd bij Route 71 en ik ben erg tevreden. Rusen is een fijne docent die altijd rustig uitlegt, open staat voor vragen en de les aanpast aan de leerling die hij in zijn auto heeft. Ik zit met plezier in de auto en rijd steeds wat beter. Ik zou Route 71 zeker aanraden aan anderen.

  5 April 2023

  Zoë, Oegstgeest

  Erg fijne rijschool met een fijne instructeur, Erik. Ik voel me constant erg op mijn gemak.

  3 April 2023

  Lotte de Wit, Wassenaar

  Ik zat eerst bij een andere rijschool waar het er erg onprofessioneel aan toe ging. Ik ben daarna overgestapt naar Route 71 en dat is de beste keus ooit geweest. Mijn instructeur (Rusen) is erg vriendelijk, legt alles duidelijk uit en neemt de tijd om jou alles zo goed mogelijk te leren. Je voortgang kan je makkelijk terug vinden in de app en er zijn zelfs filmpjes om na je rijles rustig te bekijken om zo de stappen uit je hoofd te leren. Ik raad het iedereen aan om hier je rijlessen te gaan volgen!

  31 March 2023

  Ajantha, Leiderdorp

  At Route 71, the lessons are well planned through the app, you get an email reminder for next lesson beforehand, and schedule focused and professional lessons based on learners’ need. Mr. Rusen is a calm and relaxed instructor who anxious learners would wish for their confidence to drive on. Cherry on top for expats, as they give lessons in English. I am totally happy with the quality of individually focused lessons. I totally recommend.

  29 March 2023

  Oliver, Leiden

  Ik zit nu een tijdje bij Route 71 en er is niks waarover ik iets slechts te zeggen heb. De lessen verlopen op een fijn tempo en mijn rij-instructeur is aardig en legt alles goed uit wanneer dit nodig is.

  22 March 2023

  Laura, Leiden

  De lessen zijn fijn opgebouwd en er wordt goed gekeken naar waar er extra geoefend moet worden. De manier waarop de lessen worden gegeven is erg prettig en er wordt goed rekening gehouden met het leertempo de leerling. Al met al zeker aan te raden.

  22 March 2023

  S, Leiderdorp

  Ik heb een fijne ervaring bij route 71. Alles word duidelijk en netjes uitgelegd. De instructeur is relaxed en denkt mee met mij als leerling ook voel ik me niet gehaast en kan ik alles op mijn tempo leren. Al met al een goede ervaring en een prettige rijschool!

  22 March 2023

  Joep, Leiderdorp

  De lessen zijn erg leerzaam. Instructeur vriendelijk en geeft goeie tips.

  21 March 2023

  Sanne, Hoogmade

  De rij instructeur is er altijd keurig op tijd. Alles is perfect geregeld van je proefles tot aan je examen. Rij instructeur Bouke is een echte aanrader. Hij weet precies wat je nodig hebt. Route 71 bedankt voor het behalen van me rijbewijs.

  13 March 2023

  Sietske, Oegstgeest

  Erg fijne rijschool! Instructeur idd zeer vaardig en geduldig, uitleg is steeds duidelijk, ook dankzij het gebruik van overzichtsfoto’s en plaatjes van verschillende verkeerssituaties. De app heeft echt meerwaarde, zeker de filmpjes van verschillende vaardigheden. Omdat je dankzij het gebruik van de app weet wat je de volgende les gaat doen, kun je je ook goed voorbereiden.

  1 February 2023

  Anne-Mei, Leiden

  Bouke is een rustige en aardige rijdocent met veel geduld. Ondanks dat iedereen een eigen tempo heeft in het aanleren van bepaalde skills blijven de lessen gestructureerd, waardoor ik nooit het gevoel heb gehad “vast te lopen”, wat motiveert. Het is fijn dat je niemand hoeft te brengen of te halen, dat je zelf kunt kiezen hoe lang je lessen zijn, en dat deze bovendien flexibel in te delen zijn. Daardoor kon ik het goed combineren met een full-time stage.

  1 February 2023

  Jeremy Houwaart, Rijnsburg

  Een goede rijschool! Handige app wanneer je precies hoe ver je bent met lessen. Ook handig dat je een mail krijgt een dag van te voren wanneer je dan moet lessen.

  1 February 2023

  Ewoud, Leiden

  Bij Route 71 wordt een fijne lesmethode gebruikt die je helpt om duidelijk en gestructureerd te concentreren op je rijvaardigheid. Je ontwikkelingen worden per rijles overzichtelijk bijgehouden en er worden duidelijke tips & video’s aangeboden wat ontzettend fijn is. Mijn rijinstructeur Erik is vriendelijk, geduldig en zorgt altijd weer voor positieve feedback. De rijlessen ervaar ik hierdoor erg fijn. Kortom, deze rijschool heeft mij het vertrouwen gegeven om te kunnen slagen voor mijn rijexamen. Dus zeker een aanrader!

  25 January 2023

  Wil, Katwijk

  Mijn opfriscursus heb ik als super positief ervaren bij Rusen van Route 71. De lessen waren heel efficiënt en functioneel, wat het zelfvertrouwen deed toenemen, niet meer zo onzeker op de snelweg bv. Rusen heeft mij de diverse manieren van parkeren goed en duidelijk uitgelegd en dat ook nog op de app gezet als reminder. Alle lessen werden op een rustige en vriendelijke manier verzorgd.

  21 January 2023

  Chloe, Leiderdorp

  Zeer rustig en duidelijk. Uitleg is altijd heel rustig en duidelijk met vaak een reference naar iets van mijn eigen werk of hobby.

  19 January 2023

  Jop, Voorschoten

  Top. Alles word logisch uitgelegd en blijft op het tempo dat jij nodig hebt!

  17 January 2023

  Daan, Leiden

  Deze rijschool neemt echt de tijd voor je. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je kan je progressie zien in een app die ze gebruiken. Geen flippende instructeur maar een kalme vriendelijke instructeur die je de tijd geeft om het auto rijden te leren. Zeker een aanrader!

  19 December 2022

  Esra, Zoeterwoude

  Rusen is een hele lieve en eerlijke rijinstructeur met ontzettend veel geduld. Hij denkt altijd mee en besteed zijn aandacht volledig bij jou gedurende les. Kan me geen betere rijinstructeur voorstellen 🙂

  3 November 2022

  Simon, Leiden

  Het is een erg fijne rijschool. De instructeur neemt voldoende tijd om alles stap voor stap aan te leren, en probeert waar mogelijk voor iedereen individueel de best mogelijke manier te bedenken om iets te leren. Ook is het niet erg als je een fout maakt, er wordt in dit geval alleen positieve feedback gegeven hoe het de volgende keer beter kan. Al met al een zeer fijne rijschool.

  2 November 2022

  Linde, Hoogmade

  Ik ben erg tevreden over mijn keuze bij deze rijschool. Het leersystem waarmee gewerkt wordt is erg fijn en er is ook zeker ruimte voor persoonlijke input.

  2 November 2022

  Evan, Leiderdorp

  De rijlessen zijn fijn opgebouwd, met gaandeweg steeds meer invulling op basis van leerpunten. Kwalitatieve rijlessen door ervaren instructeurs De instructeur is tevens zeer geduldig en begripvol. Als het om autorijden gaat ben ik geen snelle leerling, maar dit is nooit een probleem geweest. Hij heeft zelfs mij het zelfvertrouwen gegeven om toch door te zetten met het leren van een handgeschakelde auto en ik ben op een niveau dat ik een paar maanden geleden niet voor mogelijk hield.

  31 October 2022

  Pia, Leiden

  Ik ben heel blij dat er heel snel een plekje vrij kwam waardoor ik snel met rijlessen kon beginnen. Hiernaast is het fijn dat ik zelf kan beslissen wanneer ik een les wil doen voor wanner mij het beste uitkomt, mijn instructeur kan hier goed in meedenken.

  2 September 2022

  Nolanda, Leiden

  Rijlessen van Rusen zijn superleuk, afwisselend en inspirerend. Hij blijft geduldig en weet altijd iets positiefs te zeggen waardoor het makkelijk is om gemotiveerd te blijven. Door zijn rustige uitleg en de goede opbouw van de lessen ervaar ik geen stress door het rijden (en dat is heel bijzonder voor me).

  19 August 2022

  Ansen, Alphen aan den Rijn

  Route 71 is een goede rijschool. Mijn rijinstructeur is erg aardig en behulpzaam.

  15 August 2022

  Julian , Voorschoten

  Ik vind dit een hele fijne rijschool omdat ik de website heel fijn vind en ik vind Bouke een hele fijne rij-instructeur omdat hij altijd mooi op tijd is en hij legt dingen heel duidelijk uit en ik vind het ook fijn dat hij rustig is.

  15 August 2022

  Florian , Leiden

  Als ADHDer heb ik vaak moeite met lange tijd mijn concentratie erbij houden. Bij Route 71 wordt hier begripvol mee omgegaan en aangezien je persoonlijk opgehaald wordt ervaar je geen druk om iemand anders netjes naar huis te rijden. De lessen zijn leerzaam en gepersonaliseerd, als iets lastig wordt bevonden wordt er meegedacht over een alternatieve oplossing. De app laat overzichtelijk je voortgang zien en biedt ondersteunende tips en video’s om je rijvaardigheid te verbeteren.

  15 August 2022

  J. Krom, Leiden

  Er wordt geweldig gefocused op elke les, in plaats van wat rond rijden zijn de lessen bij Route 71 volledig gefocused op de leerstof, wat er beter kan en wat er al goed gaat. Online wordt bijgehouden wat je status is van je voortgang, zijn er op de website altijd video’s te vinden hoe je bijvoorbeeld file parkeert en andere bijzondere manoeuvres uitvoert. De lessen duren een volledig uur, waar je wordt opgehaald en na de les weer thuis wordt afgezet – zonder de volgende leerling op te moeten halen.

  18 July 2022

  Annemarie , Oegstgeest

  Gestructureerde en professionele aanpak. Veel aandacht voor de leerling. Ik volg mijn rijlessen met veel plezier!

  6 July 2022

  Aron, Oegstgeest

  Route 71 heeft alles goed op orde en mijn ervaring bij Ruşen is heel positief. Hij is enthousiast, vriendelijk en je voelt je erg bij hem op je gemak. Tegelijkertijd is hij scherp en heeft hij persoonlijke aandachtspunten goed in de gaten.

  1 July 2022

  Guido , Voorschoten

  Ik heb tot nu toe een zeer prettige ervaring. Mijn instructeur is direct (soms streng) maar altijd vriendelijk. Absolute aanrader!

  29 June 2022

  Simeon, Oegstgeest

  Op 29-jarige leeftijd en zonder eerdere ervaring met autorijden belde ik Route71 om te informeren naar een rijopleiding. Ik heb vanaf dit moment eigenlijk alleen maar goede ervaringen gehad. Route 71 is een rijschool waar je kan rekenen op geduld, goede uitleg, en rijlessen waarbij je je op je gemak voelt! Een groot voordeel van de rijopleiding bij Route71 is dat er een duidelijk en inzichtelijk systeem in zit. Route71 werkt met een routekaart in een app waarop te zien is welke onderdelen je al beheerst, en welke onderdelen nog aan bod zullen komen. Dit geldt ook voor de lessen: aan het begin van iedere les vertelt de instructeur wat er voor die dag op het programma staat. Deze werkwijze is met name prettig voor wie rijangst heeft of het autorijden om andere redenen nog erg spannend vindt De instructeurs zijn sympathiek en zorgen voor een gezellige sfeer in de auto. Ook staan ze altijd open voor vragen en geven ze graag meer uitleg wanneer dat nodig is, en ik heb begrepen dat dit bij veel andere rijscholen niet vanzelfsprekend is! Het is natuurlijk ook mooi dat je bij Route71 geen andere cursisten op hoeft te halen of weg hoeft te brengen, je lesuur is echt helemaal voor jou. Ik zou Route71 van harte aanbevelen!

  18 June 2022

  Cas, Leiden

  Prima instructeur met veel geduld die alles goed uitlegt.

  20 May 2022

  Jolinda, Leiden

  De rijlessen bij Erik ervaar ik als prettig, leerzaam en vertrouwd. Er wordt middels het werken met de modules overzicht gecreëerd waardoor ik weet wat er op de planning staar. Een hele fijne manier en het werkt motiverend. Erik is een fijne rijinstructeur. Hij is geduldig, rustig, grappig en kan goed aanvoelen waar je behoefte op dat moment ligt. Ik kijk er altijd naar uit om weer mijn rijles te volgen. Ik voel mij vertrouwd bij Erik: de communicatie is helder en rustig waardoor mijn zelfverzekerdheid in de auto elke week toeneemt. Zoek je een fijne rijschool waarbij er op een overzichtelijke en duidelijke visie wordt lesgegeven? Dan zal ik zeker rijschool route71 aanraden!

  20 May 2022

  Rik, Leiderdorp

  Na wat internet research voor Route 71 gekozen, en wat ben ik blij met mijn keuze! Er is een duidelijk lesprogramma via een app, er word heel goed rekening gehouden met je eigen tempo en niks is teveel. Alles is netjes op orde, altijd een mailtje van je rijles reservering en een herinnering dag van tevoren dat er een les staat ingepland. Aan het einde van de rijles altijd even een evaluatie, en via de app worden je vorderingen bijgehouden zodat de volgende les start waar je gebleven was. Ook een pluspunt is dat je geen andere leerling naar huis brengt en de gehele les besteed kan worden aan wat jij nodig hebt. Een zeer nette en goed georganiseerde rijschool met een fijne les methode en echt aandacht en begrip voor de leerling. Blijf zo doorgaan! 😉

  4 May 2022

  Anoniem, Voorschoten

  Overgestapt naar deze rijschool voor een betere structuur en overzicht in de rijlessen. Door de rustige ren duidelijke uitleg tijdens de rijlessen zit ik nu veel ontspanner achter het stuur.

  3 May 2022

  Afke , Leiden

  De lessen verlopen overzichtelijk en op een tempo wat toepasselijk is voor de individuele leerling. De intructeurs zijn flexibel en geduldig in het zoeken van methodes en instructies die voor jou al leerling werken. Bovendien zorgt het gebruikt van een digitale voortgangskaart er voor dat je zelf ook oog hebt op jouw vordering. Daarnaast levert de Route71 ook instructie video’s met deze voortgangskaart die als handig geheugesteuntje kunnen dienen, mocht je tussen de lessen door een keer handelingen voor jezelf willen nalopen.

  3 May 2022

  Anoniem, Leiderdorp

  Mijn rij instructeur is geduldig en neemt de tijd om mij het rijden aan te leren.

  2 May 2022

  Sophia, Leiden

  Goede rijlessen van een goede en aardige instructeur. Als je een foutje maakt blijft de instructeur rustig en bespreekt daarna met je wat er misging. Geeft veel vertrouwen. Er wordt met je meegedacht wat bij jou past qua tempo. Zelf heb ik nooit ergens anders lessen gevolgd, maar ik begrijp van vrienden dat het hebben van een goede en rustige instructeur niet altijd vanzelfsprekend is. Bij deze rijschool is dat wél de standaard. Een hele fijne rijschool, die ik aan iedereen zou aanraden!

  17 March 2022

  Iole, Leiden

  Ik vind structuur en opbouw erg belangrijk en dat biedt deze rijschool zeker. Je hoeft je zelf alleen te focussen op het leren autorijden, de instructeur verzorgt de rest. De aanpak is erg professioneel en ik heb altijd het gevoel dat mijn instructeur precies weet waar ik nog kan verbeteren. Elke les wordt er even kort geëvalueerd en besproken wat je volgende week kan verwachten. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan!

  8 March 2022

  Fiep, Leiden

  Hele aardige en professionele rij instructeur(Erik). Hij zorgt er voor dat ik in alle rust en op mijn gemak kan leren autorijden.

  8 March 2022

  Annet, Sassenheim

  Ik kwam via Google deze rijschool tegen na gefaalde lessen bij een andere rijschool. Opzoek naar een betere, want ik had aan de vorige een nare smaak overgehouden… Meteen al na het eerste informatieve belletje met de receptioniste was ik al helemaal enthousiast! Ik kon me meteen inschrijven, maar moest wel helaas nog 2 a 3 maanden wachten voor ik kon beginnen (dit vanwege de lange wachtlijsten door Covid). Ik nam eerst een proefles en maakte zo kennis met Rusen, mijn vaste rijinstructeur. Hij kwam kalm en gezellig over. We oefenden het sturen en op een parkeerplaats mocht ik zelf wat gassen en remmen. De les was fijn en smaakte naar meer: ik sloot meteen een 40 lessen pakket af! Nu ruim de helft van de lessen verder heb ik al heel veel geleerd van hem en de rijervaringen zelf. Situaties die ik vroeger eng vond of moeilijk, zijn nu niet meer spannend of ben ik zelfs leuk gaan vinden 🙂 Rusen helpt je goed bij eigen vragen of input, luisteren en begrijpen doet hij ook goed. Mijn Adhd heeft soms de overhand, maar hij weet mij goed te begeleiden. Autorijden vind ik dankzij deze school juist erg leuk geworden en ik kijk elke week weer uit naar de volgende les! Ik denk dat ik dankzij deze lesmethode en rijinstructeur mijn examens gewoon ga halen 😀 Ik kan iedereen – met of zonder beperking – deze rijschool zeker aanraden. Dikke 10!!

  8 March 2022

  Chris, Oegstgeest

  Ik ben zelf al de veertig gepasseerd en heb nu pas besloten om een rijbewijs proberen te behalen. Via een tip van een goede vriendin ben ik bij Route 71 uitgekomen en heb er nooit spijt van gehad. Super vriendelijke, en vooral geduldige rij-instruteur. Ik vind het echt een aanrader, alleen al vanwege het feit dat je ook niemand hoeft te brengen of op te halen.

  7 March 2022

  Manouk Wolters, Amsterdam

  Zeer tevreden over de lessen, zowel bij Rusen als bij Bouke. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden. Bouke heeft een rustige maar duidelijke manier van uitleggen, waardoor je echt vertrouwen krijgt achter het stuur. En het belangrijkste: ik heb veel plezier in de lessen. Kortom: een aanrader!!

  7 March 2022

  Josje, Leiden

  Nadat ik een les bij rijschool Tempo had geprobeerd, was het een hele opluchting om vij Route 71 te komen. De lessen zijn heel gestructureerd en ook gezellig. Het is fijn dat er gebruikt gemaakt wordt van scenario’s in het verkeer op een whiteboardboekje, zo kan de instructeur goed laten zien welke stap je wanneer moet nemen. In de app staan ook altijd handige filmpjes en uitleg en een overzicht met je laatste vooruitgangen. Ik raad aan iedereen deze rijschool aan!

  6 March 2022

  Stein, Zoeterwoude

  Bij Route 71 krijg je op je eigen tempo les. De instructeurs zijn vriendelijk en bereid om zich aan je aan te passen. Rijlessen zijn hierdoor relaxed en leerzaam.

  1 December 2021

  Read more