CBR motor theorie leren

Door met iTheorie te leren kom je goed voorbereid op het motor theorie-examen. Op iTheorie leer je de verkeerstof volgens precies dezelfde indeling als bij het CBR. Elk lesonderdeel sluit je af met een oefentoets. Je weet dan gelijk of je de stof hebt onthouden en snapt. Pas daarna ga je door naar het volgende onderdeel. Zo wordt het leren van de theorie een stuk gemakkelijker. Maar belangrijker is dat je aan het einde ook écht klaar bent voor het echte CBR motor theorie-examen!

Theoriecursus online
itheorie voorbeeld

Inhoud iTheoriepakket

Met iTheorie schaf je een compleet pakket aan dat alles bevat wat je nodig hebt om te slagen voor je motor theorie.

Volledige verkeerstheorie

De lesstof is opgedeeld in de 8 motor theorie-onderdelen zoals het CBR hanteert. Alle stof is geschreven in begrijpelijke tekst en voorzien van duidelijke illustraties, afbeeldingen en schema’s.

35 Series oefenvragen

Je oefent tussendoor de geleerde motor theorie met oefenvragen. Daardoor weet je gelijk of je het goed hebt geleerd.

8 Toetsen

Na afloop van elk hoofdstuk krijg je een toets. Aan de hand van de uitslag van de toets wordt bepaald wat de beste vervolgstap is. Dat kan herhalen zijn, of door naar een volgend onderdeel.

8 Theorielessen

Via iTheorie krijg je een online theoriecursus van een theoriedocent. Tijdens de theorielessen kun je ook vragen aan de docent stellen.

50 Proefexamens

Heb je de lesstof doorlopen? Dan is het tijd om theorie-examens te gaan oefenen. Dat gebeurt op precies dezelfde manier als op het CBR motor theorie-examen. Aan de hand van de uitslag van het proefexamen wordt bepaald of je naar een volgend proefexamen gaat of dat het beter is om eerst nog een stukje motor theoriestof te herhalen.

Complete theoriecursus

Pluspunten iTheorie

Jij bepaalt het studietempo.
Wil je lekker doorleren of doe je het liever rustig aan? De digitale coach van iTheorie begeleidt je in jouw studie ongeacht welk tempo jij kiest!

Jij bepaalt waar je wilt leren.
Je kunt op je bank je motor theorie oefenen maar ook onderweg. iTheorie is te gebruiken met zowel een laptop, tablet en mobiel. Je zit niet vast aan één plek of één manier van leren. Je kunt overal stoppen en overal weer verder gaan met je studie. Het enige dat je nodig hebt, is een internetverbinding en een moderne browser.

Mogelijkheid tot voorlezen.
De complete motor theorie (theorieles, proeftoetsen en oefenexamens) kunnen worden voorgelezen. Je hoeft daar niets extra’s voor te betalen en je hebt ook geen extra apparatuur nodig. Als je motor theorie leren moeilijk vindt omdat je bijvoorbeeld dyslexie of autisme hebt, is dit een hele handige functie.

 


Verlengd of individueel examen.

Je kunt via iTheorie ook oefenen voor een verlengd of individueel theorie-examen Een verlengd of individueel CBR motor theorie-examen kan een uitkomst bieden als je het reguliere CBR motor theorie-examen te moeilijk vindt, bijvoorbeeld omdat je last hebt van faalangst

Gratis herhalingscursus.
Als je de aanwijzingen van de digitale coach volgt kan het bijna niet anders dan dat je slaagt voor het CBR motor theorie-examen. Maar je kunt natuurlijk je dag niet hebben. Ook dan blijven we je ondersteunen! Je kunt dan de gratis herhalingscursus inschakelen.

Wil je weten hoe iTheorie werkt? Bekijk dan de onderstaande video.

    Bestel nu iTheorie voor maar €59,--

    Voornaam:*

    Achternaam:*

    Emailadres:*

    Ik wil graag iTheorie bestellen (aanvinken verplicht)