CBR auto theorie leren

Auto theorie

Met iTheorie kom je niet voor verrassingen te staan bij het CBR theorie-examen. Wij bieden je de volledige auto theoriestof aan volgens de indeling van het CBR. Je krijgt korte blokjes lesstof die steeds worden afgesloten met een serie toetsvragen. Zo weet je gelijk of je ook snapt wat je net geleerd hebt. Je gaat pas verder wanneer je de vorige stof echt beheerst. Je krijgt geen nieuwe informatie als je daar nog niet klaar voor bent. Zo leer je de auto theorie gemakkelijker en houd je meer overzicht.

Theoriecursus online

Wil je weten hoe iTheorie werkt? Bekijk dan de onderstaande video.

Auto theorie leren

Daarnaast krijg je via iTheorie ook een online theoriecursus. Door goed de auto theorie te leren, ga je met een goede voorbereiding je examen in. Met onze cursus leer je de auto theorie op een leerzame, maar ook leuke manier. De theorielessen worden gegeven door theoriedocenten waar je tijdens de les ook vragen aan kunt stellen over de auto theorie. De theoriecursus personenauto bestaat uit 8 theorielessen van elk ongeveer een uur. Je volgt de lessen van de auto theorie digitaal via het iTheorie platform op je laptop, tablet of mobiel.

itheorie voorbeeld 2

Auto theorie oefenen

Heb jij alle hoofdstukken en deeltoetsen gedaan en heb je alle theorielessen gevolgd? Dan wordt het tijd dat je gaat oefenen met proefexamens. Je hebt de keuze uit maar liefst 50 verschillende proefexamens die precies zo werken als bij het CBR. En maak je te veel fouten in een bepaald onderwerp? Dan laat iTheorie je dat stukje auto theorie herhalen dat je onvoldoende kent, voordat je een nieuw proefexamen doet. Als je op deze manier jouw auto theorie gaat oefenen, ben je ook écht klaar voor het CBR theorie-examen auto. Klinkt goed toch?

itheorie voorbeeld 3

Voordelen iTheorie

Je leert op je eigen tempo
Je mag de opleiding net zo vaak onderbreken en weer verder gaan als je wilt. Onze digitale coach wijst je elke keer weer de weg!

Leren waar jij wilt
Je kunt iTheorie gebruiken op een laptop, tablet en mobiel. Onderweg auto theorie oefenen op je mobiel? Geen probleem. Liever op de bank met je tablet? Kan ook. En natuurlijk kun je ook gewoon je laptop of desktop gebruiken. Je zit niet vast aan één apparaat. Je kunt overal inloggen en weer verdergaan waar je gebleven was. Het enige dat je wel nodig hebt is internet.

Voorleesfunctie
Alle theoriestof (inclusief de toetsen en examens) kunnen worden voorgelezen zonder dat je daarvoor extra apparatuur nodig hebt. Superhandig als je moeite met leren hebt omdat je bijvoorbeeld dyslexie hebt.

 

Verlengd of individueel examen
Wanneer je van plan bent om bij het CBR een verlengd of individueel theorie-examen aan te vragen, omdat je bijvoorbeeld last hebt van faalangst, kun je bij iTheorie de theorie-examens ook oefenen met meer tijd (met evenveel tijd die je bij het CBR ook krijgt).

Hulp bij de praktijklessen
We helpen je niet alleen met de theorie. Ook krijg je vast uitleg over de praktijk door middel van duidelijke instructiefilms. Een goede voorbereiding op je praktijklessen.

Gratis herhalingscursus
Wij zijn er van overtuigd dat jij de eerste keer kan slagen met iTheorie, maar het kan natuurlijk een keer voorkomen dat jij je dag niet had. Ook dan helpen wij je verder en kun je gebruikmaken van de gratis herhalingscursus.

Inhoud iTheoriepakket
iTheorie is een compleet pakket. Het bevat alles wat je nodig hebt om te slagen voor je auto theorie.

Volledige theoriestof
Je leert de volledige auto theorie in de 8 theorie-onderdelen zoals bij het CBR. Deze zijn onderverdeeld in korte lesblokjes met duidelijke tekst en heldere illustraties, schema’s en afbeeldingen.

38 Series oefenvragen
Tussendoor oefen je de geleerde auto theorie met maar liefst 38 series oefenvragen. Je weet daardoor direct of je de geleerde stof begrepen hebt.

9 Theorielessen
Via iTheorie krijg je een online theoriecursus van een theoriedocent. Tijdens de theorielessen kun je ook vragen aan de docent stellen.

9 Toetsen
Na afloop van elk hoofdstuk krijg je een toets. Aan de hand van de uitslag van de toets wordt bepaald wat de beste vervolgstap is. Dat kan herhalen zijn, of door naar een volgend onderdeel.

50 Auto theorie proefexamens
En als laatste oefen je complete oefenexamens op precies dezelfde manier als op het CBR theorie-examen. Na afloop van ieder examen wordt bepaald of je nog een onderdeel moet herhalen of dat je door mag gaan naar een nieuw auto theorie-examen.

Complete theoriecursus

    Bestel nu iTheorie voor maar €59,--

    Voornaam:*

    Achternaam:*

    Emailadres:*

    Ik wil graag iTheorie bestellen (aanvinken verplicht)