Rijinstructeur worden? Mail rijschool Route 71 voor een stageplek!

Stageplek voor rij-instructeur nodig?

Ben je bezig met de opleiding tot rij-instructeur en heb je fase 1 en 2 succesvol afgesloten? Dan mag je in fase 3 stage lopen als rij-instructeur. Hiervoor heb je een WRM-stagepas ontvangen welke 12 maanden geldig is. Een succesvolle stage begint met het vinden van een geschikte rijschool voor een leerzame stageplek. Op die manier kan jij de praktijk op een deskundige manier leren kennen en krijg je bij je stageplek kansen om je te ontwikkelen als volwaardige rij-instructeur. Het is dus belangrijk om eerst te bedenken welke rijschool jouw een leerzame stageplek kan bijden en bij welke rijschool jij stage wilt lopen.

Wij kunnen jou helpen bij het vinden van een stageplek!

Onze mentor heeft meer dan 10 jaar ervaring in het succesvol begeleiden van vele aspirant rij-instructeurs. Goed om te weten is dat onze rijschool lid is van de BOVAG en dat we een hoog slagingspercentage hebben. Dat betekent dat wij een uitstekende stageplek te bieden hebben als jij een goede rij-instructeur wilt worden.

Wat heeft de stage jou te bieden?

Zoals gezegd moet je 40 uur stage lopen bij een erkende stage rijschool. Hiervan is 5 uur passief. In deze uren kijk je mee met de rijinstructeur / mentor van onze rijschool. De andere 35 uur geef je zelf rijles aan een leerling en zit jouw mentor achterin. Na elke rijles wordt deze geëvalueerd.

Stagevergoeding

Omdat wij jou begeleiden en voor je examen zowel een leerling als een lesauto ter beschikking stellen, berekenen wij een stagevergoeding van € 500,-.

Wat Route 71 jou biedt

Stage mentor

Deskundigheid

De mentor van onze rijschool heeft meer dan 10 jaar ervaring met het succesvol begeleiden van aspirant rij-instructeurs. Hij is deskundig, geduldig en plezierig in de omgang. Wel zo fijn als je op zoek bent naar een stageplek voor rij-instructeur? 😉

Erkende stage rijschool

Kwaliteit & Betrouwbaarheid

Om lid te kunnen zijn van de BOVAG moet je aan de strenge eisen voldoen. Veel rijscholen kunnen niet dezelfde kwaliteitseisen waarborgen en stellen dezelfde normen en waarden aan het lesgeven. Wij kunnen jou de garantie geven van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Stage bij een succesvolle rijschool

Hoog Slagingspercentage

Wij zijn zeer trots op ons slagingspercentage van onze rijschool dat ruim boven het gemiddelde ligt. Je bent dus zeker van een degelijke opleiding, zodat je niet alleen de stage goed afrondt maar ook een succesvolle rij-instructeur wordt.

Een baan na je stage

Vaste inkomsten

Indien tijdens jouw stageperiode blijkt dat jij de topper bent die goed in ons team past dan kunnen wij jou, tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden, een contract aanbieden in loondienstverband.

Na de stage meteen een baan?

Tijdens de stageperiode krijg je een goede indruk wat werken bij Rijschool Route 71 inhoudt. Wij zijn altijd opzoek naar gemotiveerde en enthousiaste rij-instructeurs en zijn een groeiende organisatie die in jou wil investeren. De lijnen zijn kort, zodat je tijdens de gehele stage moeiteloos met iedereen kan schakelen en zo dus ook écht een band met collega’s kan opbouwen en deel uitmaakt van een leuk en gezellig team. Om een hecht team op te bouwen, werkt onze rijschool niet met nul-uren contracten of op zzp-basis.

Indien tijdens jouw stageperiode blijkt dat jij de topper bent die goed in ons team past, dan kunnen wij jou, tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden, na jouw stage een contract aanbieden in loondienstverband.

Ben je opzoek naar een stageplek bij onze rijschool, dan is het belangrijk dat je woonachtig bent binnen ons werkgebied. Dit zijn de plaatsen Leiderdorp, Leiden, Oegstgeest, Voorhout, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Sassenheim, Warmond, Wassenaar, Voorschoten, Oud Ade, Hoogmade, Roelofarendsveen, Zoeterwoude en Hazerswoude-Dorp.

Stageplek voor rij-instructeur? Neem contact op!

Ben jij op zoek naar een interessante stageplek voor rij-instructeur en heb je na het lezen van deze informatie interesse gekregen in een stageplek bij Rijschool Route 71? Meld je dan aan via het onderstaande contactformulier en wie weet mogen we na het succesvol afronden van fase 3 na je stage verwelkomen als nieuwe collega!

CONTACT VIA EMAIL