Autorijlessen in Zoeterwoude bij Rijschool Route 71

Woon je in of in de omgeving van Zoeterwoude en wil je binnenkort met je autorijlessen beginnen? Rijschool Route 71 is een veelzijdige rijschool waar jij zeker vindt wat je zoekt. Zo kun je bij ons natuurlijk terecht voor reguliere rijlesbundels om aan de hand daarvan je rijbewijs te halen. Verder zijn we gespecialiseerd in rijlessen voor een automaat en beschikken we ook over de materialen daarvoor. En ben je misschien iemand die lijdt aan bijvoorbeeld autisme of ADHD, of kamp je eventueel met een vorm van faalangst of rijangst, neem dan gerust contact met ons op. Onze instructeurs zijn er namelijk speciaal voor opgeleid om hier goed mee om te gaan tijdens de rijlessen. Zodoende kan iedereen op een fijne manier zijn of haar rijbewijs halen. Ben je 16,5 jaar of ouder en woon jij in (de omgeving van) Zoeterwoude, dan kun je je nu aanmelden voor je allereerste autorijles. De weg naar het rijbewijs begint bij ons goed, namelijk met een proefles die je gratis van ons krijgt. Heb je al je rijbewijs in bezit, maar heb je om welke reden dan ook al erg lang niet meer achter het stuur gezeten? Dan hebben we speciaal voor jou een opfriscursus rijvaardigheid in het aanbod. Met andere woorden: in de omgeving van Zoeterwoude behoort Rijschool Route 71 tot de meest ‘allround’ rijscholen.

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Het begin van je autorijlessen en de theorie-opleiding

Heb jij de leeftijd van 16,5 jaar bereikt en woon jij in of in de omgeving van Zoeterwoude? Dan nodigen we je uit om bij Rijschool Route 71 te beginnen met autorijlessen, waarmee jij jouw rijbewijs B kunt verdienen. Dan bevelen wij aan om tegelijkertijd ook met je theoriecursus te starten. Kennis die je in de theorie opdoet, kun je dan namelijk direct in de praktijk brengen. Door gelijktijdig met praktijk en theorie bezig te zijn, zul je veel verkeerssituaties snel goed kunnen inschatten. Zo’n theorie-opleiding is trouwens ook te volgen bij Rijschool Route 71.

Vanaf

De verschillende fases van autorijlessen

De weg van beginner tot rijbewijshouder bestaat uit een traject dat in vier fasen valt op te delen. Hieronder beschrijven we deze fasen in het kort:

    • In de eerste fase beginnen we met het goed leren sturen, schakelen, gas geven en remmen.
    • In fase twee oefenen we verkeerstechnieken als inhalen, omkeren en achteruit rijden. Ook beginnen we jouw kijktechnieken te trainen.
    • Tijdens de derde fase leer je veilig rotondes op te rijden, snelwegen te betreden en in- en uitvoegstroken te benutten. Verder worden verschillende parkeeropdrachten geoefend.
    • In fase vier leer je te anticiperen op diverse verkeerssituaties. Bijzondere aandacht gaat in de slotfase uit naar zelfstandig denken en handelen.

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop

Hoe snel heb je je rijbewijs?

Veel leerlingen zijn gemotiveerd en willen maar wat graag snel hun rijbewijs halen. Hoe snel dat precies kan, dat kunnen we van tevoren niet beloven. Ten eerste leert de ene persoon sneller dan de andere. Bovendien hangt het af van hoeveel lessen je per dag, per week of per maand kunt of wilt volgen. Rijlessen bij Rijschool Route 71 duren in principe een uur. Het is wel mogelijk meerdere lessen achter elkaar te volgen. Oftewel: bij ons heb je veel vrijheid om je eigen lestempo zelf te bepalen. Uiteraard heeft dit tempo ook invloed op je snelheid waarmee je uiteindelijk je rijbewijs haalt.

Neem contact op voor jouw eerste rijles in Zoeterwoude!

Wens je binnenkort te beginnen met jouw autorijlessen en wil je om die reden een gratis proefles bestellen? Of wil je graag meer informatie ontvangen over onze opfriscursus, onze rijlessen voor een automaat, rijlesfinanciering of onze autorijlessen die speciaal op mensen met rijangst, faalangst, autisme of ADHD zijn afgestemd? Bel dan naar 071-2340071 of vul ons online contactformulier in. Onze instructeur komt dan binnenkort naar Zoeterwoude zodat je rijlessen kunnen beginnen.