Autorijlessen in Wassenaar bij Rijschool Route 71

Woon jij in of in de omgeving van Wassenaar en wil je graag met je autorijlessen beginnen? Bij Rijschool Route 71 vind je zeker wat je zoekt. Uiteraard kun je bij ons terecht voor reguliere rijles pakketten en daarmee je rijbewijs verdienen. Verder beschikken wij over alle expertise en materialen voor rijlessen in een automaat. En als je een persoon bent met bijvoorbeeld autisme of ADHD, of misschien wel faalangst of rijangst, neem dan gerust contact met ons op. Onze instructeurs zijn namelijk opgeleid om tijdens de rijlessen hier goed mee om te gaan. Op deze manier kan iedereen op een prettige manier zijn of haar rijbewijs halen. Als je 16,5 jaar of ouder bent en woonachtig bent in (de omgeving van) Wassenaar, dan kun je je al aanmelden voor je eerste rijles. Dit begint allemaal met een proefles die je gratis van ons krijgt. Tenslotte bieden wij ook nog opfriscursussen aan, aan mensen die al een rijbewijs hebben maar om welke reden dan ook al lang niet meer hebben gereden. Kortom, in de omgeving van Wassenaar behoort Rijschool Route 71 zeker tot de meest veelzijdige rijscholen.

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Het begin van je autorijlessen en de theorie-opleiding

Ben jij minimaal 16,5 jaar oud en woon je in of nabij Wassenaar? Dan kun je bij Rijschool Route 71 beginnen met rijlessen om jouw rijbewijs B te verdienen. Wij raden aan om ongeveer tegelijkertijd dan ook met je theoriecursus te starten. Kennis die je in de theorie opdoet kun je zo meteen in de praktijk brengen. Door gelijktijdig met praktijk en theorie bezig te zijn, zul je bepaalde verkeerssituaties sneller goed weten in te schatten. Zo’n theorie-opleiding is overigens ook bij Rijschool Route 71 te volgen.

De verschillende fases van autorijlessen

Een traject van autorijlessen bestaat in wezen uit vier fasen. Deze worden hieronder in het kort beschreven:

    • In de eerste fase beginnen we met het goed leren sturen, schakelen, gas geven en remmen.
    • In fase twee oefenen we verkeerstechnieken als inhalen, omkeren en achteruit rijden. Ook beginnen we jouw kijktechnieken te trainen.
    • Tijdens de derde fase leer je veilig rotondes op te rijden, snelwegen te betreden en in- en uitvoegstroken te gebruiken. Verder oefenen we diverse parkeeropdrachten.
    • In de vierde fase van het traject leer je te anticiperen op verschillende verkeerssituaties. Bijzondere aandacht gaat in de slotfase uit naar zelfstandig denken en handelen.

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop

Hoe snel heb je je rijbewijs?

Deze vraag stellen natuurlijk veel mensen die beginnen met rijlessen. Het antwoord hangt van veel factoren af. Ten eerste verschilt het erg per persoon. De een leert nu eenmaal sneller dan de ander. Verder hangt het ervan af hoeveel lessen je wilt nemen per dag, per week of per maand. Goed om te weten is dat een rijles bij Rijschool Route 71 in principe een uur duurt. Je kunt echter wel kiezen om meerdere rijlessen achter elkaar in te plannen. Met andere woorden: bij ons heb je alle vrijheid om zelf je eigen lestempo te bepalen.

Neem contact op voor jouw eerste autorijles in Wassenaar!

Wil jij binnenkort met jouw rijlessen en daarom een gratis proefles bij ons aanvragen? Of wens je meer informatie te ontvangen over onze rijlessen voor een automaat, onze opfriscursus, rijlesfinanciering of onze rijlessen die speciaal zijn afgestemd op mensen met rijangst, faalangst, autisme of ADHD? Bel dan naar 071-2340071 of vul ons online contactformulier in. Onze instructeur komt dan binnenkort naar Wassenaar om jou je eerste rijles te laten beleven!