Autorijlessen in Valkenburg bij Rijschool Route 71

Woon jij in of nabij Valkenburg (Zuid-Holland) en wil je graag beginnen met je autorijlessen? Wij bij Rijschool Route 71 durven dan te stellen dat je bij ons zeker vindt wat je zoekt. Wij werken bijvoorbeeld louter met RIS-gecertificeerde rijinstructeurs. Bovendien kun je bij ons terecht voor reguliere rijlesbundels, maar kun je bij ons ook terecht voor een opfriscursus rijvaardigheid. Bovendien hebben wij de benodigde expertise en materialen voor het aanbieden van rijlessen in een automaat. En ben jij misschien een persoon met bijvoorbeeld autisme of ADHD? Dan kun je bij ons toch op een fijne manier je rijbewijs halen, want onze instructeurs zijn opgeleid om hiermee tijdens de rijlessen rekening te houden. Tenslotte beschikken wij over een BOVAG-garantie. Oftewel, ben jij minimaal 16,5 jaar oud en zou je in of in de omgeving van Valkenburg graag beginnen met je rijlessen? Plan dan direct een gratis (!) proefles in bij Rijschool Route 71, want in de omgeving van Valkenburg zijn wij een van de meest veelzijdige rijscholen.

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Het begin van je autorijlessen en de theorie-opleiding

Als je minimaal 16,5 jaar oud bent en in of rond Valkenburg woont, kun je bij Rijschool Route 71 starten met rijlessen voor jouw rijbewijs B. Raadzaam is om ongeveer tegelijkertijd ook met je theoriecursus te beginnen. Zo kun je de opgedane theoriekennis gelijk in de praktijk brengen. Door gelijktijdig met theorie en praktijk bezig te zijn zul je ook sneller leren bepaalde verkeerssituaties goed in te schatten. Deze theorie-opleiding is overigens te volgen bij Rijschool Route 71.

Vanaf

De verschillende fases van autorijlessen

Het traject van het leren autorijden bestaat in principe uit vier fasen. Hieronder worden deze fasen in het kort beschreven:

    • In de eerste fase begint het allemaal met het leren sturen, schakelen, gas geven en remmen.
    • In fase twee gaan we in op verkeerstechnieken zoals inhalen, omkeren en achteruit rijden. Ook beginnen we jouw kijktechnieken te trainen.
    • Tijdens de derde fase leer je veilig rotondes te betreden, snelwegen op te gaan en in- en uitvoegstroken te gebruiken. Verder oefenen we diverse parkeeropdrachten.
    • In de vierde fase van het traject leer je te anticiperen op verschillende verkeerssituaties. Bijzondere aandacht gaat in de slotfase uit naar zelfstandig denken en handelen.

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop

Hoe snel heb je je rijbewijs?

Van tevoren valt moeilijk te zeggen hoe snel je precies je rijbewijs zult halen. Dit hangt in ieder geval af van het tempo waarin je vooruitgang boekt, maar ook van hoeveel lessen je bereid bent te volgen. Bij Rijschool Route 71 duurt een rijles in principe een uur, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen meerdere lessen achter elkaar te nemen. Ook in het aantal lessen dat je per week wenst te volgen ben je helemaal vrij. Kortom, bij ons heb je veel vrijheid om je eigen lestempo te bepalen.

Neem contact op voor jouw eerste rijles in Valkenburg!

Wil jij graag snel beginnen met jouw autorijlessen en om die reden een gratis proefles aanvragen? Of wens je meer informatie te ontvangen over onze rijlessen voor een automaat, onze opfriscursus, rijlesfinanciering of onze rijlessen die speciaal zijn afgestemd op mensen met autisme of ADHD? Bel dan naar 071-2340071 of vul ons online contactformulier in. Onze instructeur komt dan al snel naar Valkenburg om jou je eerste rijles te laten ervaren!