Start met rijlessen in Oud Ade bij Rijschool Route 71

Wil jij snel jouw rijbewijs halen in Oud Ade? En les je het liefst in jouw eigen tempo? Kies voor een proefles bij Rijschool Route 71! Wij staan bekend om ons hoge slagingspercentage, RIS- gecertificeerde instructeurs en onze BOVAG-garantie. Bij onze rijschool zit je zeker goed voor jouw autorijlessen. Vanaf 16,5 jaar kun je al beginnen, waarbij je in jouw tempo in onze moderne leswagen leert autorijden. Wil je weten hoe wij precies te werk gaan? Of kun je niet wachten om een proefles te nemen in Oud Ade? Neem dan direct contact met ons op!

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Rijles in 4 fasen

Ben je 16,5 jaar of ouder en begin je met jouw rijbewijs B, dan raden we je aan ook snel met jouw theorie aan de slag te gaan. Het geleerde kun je dan direct in de praktijk brengen en ook verkeerssituaties leer je dan beter overzien. Wij verzorgen eveneens theorie opleidingen. Wij bieden onze rijlessen aan in 4 fasen. In de eerste fase leer je schakelen, gas geven en remmen. In de tweede fase werken we aan verkeerstechnieken zoals achteruit rijden, omkeren en inhalen. Ook werken we aan jouw kijktechniek. Gedurende de derde fase leer je op de snelweg rijden, het juist gebruiken van in- en uitvoegstroken en het rijden over rotondes. Je krijgt tevens parkeeropdrachten. Gedurende de vierde en laatste fase leer je om te gaan met diverse verkeerssituaties in en rondom Oud Ade, waarbij we ook jouw zelfstandig denken en handelen oefenen.

Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen?

Wil je het liefst snel jouw rijbewijs op zak hebben? Of je snel jouw rijbewijs behaald, is afhankelijk van jouw feeling voor autorijden, je leervermogen en de kennis die je reeds hebt opgedaan. Indien dit op het juiste niveau is, kun je jouw rijbewijs zelfs versneld behalen. Bij ons volg je rijlessen in jouw eigen tempo. Je kunt 1 uur rijles per keer nemen, maar ook kiezen voor 2 uur. Daarbij mag je zo vaak per week rijles nemen als je wenst. Heb je te maken met faalangst of heb je autisme of ADHD? Onze rijinstructeur geeft jou dan speciale aandacht en meer tijd, waardoor ook jij met gemak jouw rijbewijs kunt halen!

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop

Neem nu contact op voor een proefles in Oud Ade!

Wil je zo snel mogelijk starten met autorijden en het liefst volgende week al met een proefles in Oud Ade beginnen? Neem dan direct contact met ons op. Ook wanneer je meer wenst te weten over onze werkwijze en speciale rijlesfinancierin. Bel 071-2340071 of vul het online contactformulier in. Dan staat onze rijinstructeur snel in Oud Ade bij je voor de deur om jou op te halen voor je eerste rijles!