Start met rijlessen in Katwijk bij Route 71

Zoek je de beste rijschool in Katwijk waar je snel jouw rijbewijs kunt halen? Kies voor rijles op maat bij Rijschool Route 71! Wij kunnen bogen op een hoog slagingspercentage en al onze rijinstructeurs zijn RIS-gecertificeerd. Ook heeft onze rijschool een BOVAG-garantie. Reden genoeg om te zeggen dat je bij ons op de juiste plek bent voor jouw rijlessen. Vanaf 16,5 jaar kun je starten met autorijles. In jouw eigen tempo leer je bij ons autorijden in een moderne leswagen. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Of wil je direct een proefles in Katwijk inplannen? Neem dan snel contact met ons op!

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

De 4 fasen van onze rijlessen

Als je vanaf 16,5 jaar start met rijlessen voor jouw rijbewijs B, is het verstandig ook direct met jouw theorie te beginnen. Zo kun je het geleerde direct in de praktijk brengen. Dit zorgt tevens voor meer inzicht in verkeerssituaties. Bij ons kun je ook een theorie opleiding volgen. Wij bieden rijlessen aan in 4 fasen. In de eerste fase leer je basishandelingen als schakelen, gas geven en remmen. Gedurende de tweede fase oefen je verkeerstechnieken zoals achteruit rijden, omkeren en inhalen. We oefenen tevens jouw kijktechnieken. Je leert in de derde fase om de snelweg op te rijden, in- en uitvoegstroken correct te gebruiken en rotondes op te rijden. Je voert hierbij ook diverse parkeeropdrachten uit. In de vierde fase leer je diverse verkeerssituaties in Katwijk en omgeving het hoofd te bieden. Hierbij oefenen we ook met het zelfstandig denken en handelen.

Hoe snel heb ik mijn rijbewijs?

Vraag je je af hoe snel je jouw rijbewijs behaald kunt hebben? Dit hangt geheel af van jouw feeling voor het autorijden, je leervermogen en jouw opgedane kennis. Bij ons bepaal je zelf jouw lestempo. Zo kun je ook in een rustiger tempo jouw rijbewijs halen. Een les duurt standaard een uur, maar je kunt ook kiezen voor een les van twee uur. Je kunt zelfs meerdere rijlessen per week volgen. Is er bij jou sprake van ADHD, autisme of faalangst? Dan geven onze instructeurs jou meer tijd en aandacht, zodat ook jij op een fijne manier jouw rijbewijs haalt.

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop

Neem contact op voor jouw proefles in Katwijk!

Wil jij zo snel mogelijk starten met rijlessen en wil je direct een proefles inplannen in Katwijk? Neem dan nu contact met ons op. Ook wanneer je meer informatie wenst over onze werkwijze of rijlesfinanciering. Bel 071-2340071 of vul het online contactformulier in. Wij helpen jou graag op weg bij het behalen van jouw rijbewijs in Katwijk!

lees meer