Autorijlessen in Hoogmade bij Rijschool Route 71

Zou jij graag in of in de omgeving van Hoogmade willen beginnen met autorijlessen? Welke soort rijlesbundel je ook zoekt, bij Rijschool Route 71 kun je altijd terecht. Wij staan namelijk bekend als een rijschool met een heel divers aanbod. Natuurlijk kun je bij ons gaan voor een regulier rijlespakket. Maar ook als je kampt met een aandoening zoals ADHD of autisme of als je kampt met rijangst of faalangst, hoef je niet te aarzelen om met ons contact op te nemen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een fijne manier zijn of haar rijbewijs kan halen. Daarom zijn onze rijinstructeurs ervoor opgeleid hier vakkundig mee om te gaan. Verder hebben we ook een opfriscursus rijvaardigheid in ons aanbod. Deze is bestemd voor mensen die al een rijbewijs hebben, maar al erg lang niet meer gereden hebben. Ben jij minstens 16,5 jaar oud en woonachtig in of bij Hoogmade? Dan kun je je nu aanmelden bij Rijschool Route 71. Je begint dan met een proefles die je gratis van ons krijgt. Kortom, voor een veelzijdige rijschool in de omgeving van Hoogmade zit je goed bij Rijschool Route 71.

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Het begin van je autorijlessen en de theorie-opleiding

Ben je minimaal 16,5 jaar oud en woon je in of in de nabijheid van Hoogmade? Dan mag je beginnen met het volgen van je autorijlessen om daarmee je rijbewijs B te verdienen. Bij Rijschool Route 71 raden we aan om tegelijkertijd dan ook je theoriecursus te volgen. De theorie die je leert, kun je zo gelijk in de praktijk brengen. Beide onderdelen leer je daardoor sneller en effectiever. Als je graag een theorie-opleiding wilt volgen, dan kan dat overigens ook bij Rijschool Route 71.

Vanaf

De verschillende fases van autorijlessen

Het af te leggen traject voordat je je rijexamen mag doen, zou je kunnen zien als een parcours dat uit vier fasen bestaat. Hieronder beschrijven we deze in het kort:

  • Fase 1: het goed leren van basishandelingen als sturen, schakelen, gas geven en remmen.
  • In fase twee gaan we actief verkeerstechnieken als inhalen, omkeren en achteruit rijden trainen. Ook beginnen we jouw kijktechnieken te ontwikkelen.
  • Tijdens de derde fase leer je veilig rotondes op te rijden, snelwegen te betreden en in- en uitvoegstroken te benutten. Verder worden alle mogelijke parkeeropdrachten getraind.
  • In fase 4 ga je leren anticiperen op de meer complexe verkeerssituaties. Bijzondere aandacht gaat in de slotfase uit naar echt zelfstandig denken en handelen.

Hoe snel heb je je rijbewijs?

De ene persoon heeft het autorijden nu eenmaal sneller in de vingers dan de andere. Verder kun je zelf variëren in het aantal rijlessen dat je in een bepaalde periode wenst te volgen. Een op zichzelf staande rijles duurt bij Rijschool Route 71 een uur. Meerdere rijlessen direct achter elkaar plannen is mogelijk. Je hebt dus een grote mate van vrijheid in het bepalen van je eigen lestempo. Uiteindelijk hangt het straks vooral van deze factoren af hoe snel je je rijexamen kunt gaan afleggen.

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop

Neem contact op voor jouw eerste rijles in Hoogmade!

Zou jij graag binnenkort willen beginnen met je rijlessen? Of wil je eerst meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld rijlesfinanciering, onze autorijlespakketten, onze opfriscursus rijvaardigheid, ons hoge slagingspercentage of onze rijlessen die speciaal zijn afgestemd op mensen met faalangst, rijangst, autisme of ADHD? Bel dan naar 071-2340071 of vul ons online contactformulier in. Onze rijinstructeur kan dan al snel in Hoogmade zijn voor jouw gratis proefles en je rijlessen.