Een rijschool met automaat in Leiden

Wil jij je rijbewijs gaan halen, maar doe jij dat het liefste in een automaat? Wat de reden ook is voor jou om deze keuze te maken, bij Route 71 ben je aan het juiste adres. Bij onze rijschool is het namelijk zeker mogelijk om je lessen in een auto met automatische schakeling te volgen. Onze instructeurs weten precies wat hier bij komt kijken. Het is na onze lessen ook mogelijk om je rijexamen in een auto met automaat te volgen. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om een proefles aan te vragen. We bekijken dan samen met jou hoe vaardig je al bent in het autorijden.

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Lessen bij een rijschool met automaat in Leiden

We vinden het belangrijk om het iedereen mogelijk te maken zo goed mogelijk autorijles te volgen, op een manier die het beste bij hen past. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden op dit gebied door te nemen. Het volgen van rijlessen met een automaat bij een rijschool in Leiden vereist toch weer iets andere vaardigheden dan wanneer je rijles volgt in een standaard auto. Onze rijschool met automaat in Leiden staat klaar om jou te leren rijden met een automaat. Zo weet jij straks zeker dat je vol vertrouwen aan de slag kunt gaan met je rijlessen en examen!

Vanaf

Meer weten over onze rijschool voor automaat lessen in Leiden

Als jij bij een rijschool met automaat lessen in Leiden aan de slag wil gaan, dan zit je goed bij Route 71. Onze ervaren rij-instructeurs helpen jou graag verder bij het zo goed mogelijk onder de knie krijgen van alle kneepjes die bij autorijden om de hoek komen kijken. Elders op deze website vind je hier ook meer informatie over. Inschrijven voor een proefles? Eenvoudig online te regelen. Je kunt hier natuurlijk ook altijd telefonisch of per mail contact over opnemen met ons.

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop