Bovag: gegarandeerd veilig en betrouwbaar

Rijschool Route 71 beschikt over een Bovag garantie, zodat je zeker weet dat je bij een erkende en betrouwbare rijschool rijlessen neemt. Veiligheid, garantie en kwaliteit staan bij ons dan ook bovenaan.

Strenge eisen Bovag lidmaatschap voor rijscholen

Als rijschool krijg je niet zomaar een Bovag garantie. Daarvoor moet je wel aan de strenge eisen voldoen. Veel nieuwe rijscholen kunnen niet allemaal dezelfde kwaliteitseisen waarborgen en niet elke rijschool stelt dezelfde normen en waarden aan het lesgeven. Daarbij is niet elke rij-instructeur een goede ondernemer en zijn er toch diverse rijscholen die het niet redden. Bij rijschool Route 71 kunnen wij je wel de garantie geven van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met een Bovag garantie lopen leerlingen geen risico

Bij de nieuwe Bovag-eisen moeten Bovag-rijscholen een Verklaring omtrent Gedrag kunnen overleggen. Hierbij kunnen ouders van leerlingen erop vertrouwen dat een erkende Bovag rijschool betrouwbaar is, ook wat eventuele delicten betreft. Bovendien stelt de Bovag bepaalde eisen aan een minimaal slagingspercentage en duidelijke transparante communicatie naar klanten.

De meerwaarde van een rijschool met Bovag garantie

Omdat rijlessen nemen het nodige geld kost, raden wij je aan om goed te informeren naar de aanbiedingen en normale lesprijzen. Je kunt beter rijlessen nemen met een grote garantie van slagen, dan een spotgoedkope spoedopleiding, waarbij goedkoop achteraf nog wel eens duurkoop kan zijn. Kies je voor kwaliteit en zekerheid, dan biedt onze rijschool goede mogelijkheden om veilig en vertrouwd je rijbewijs te halen. Snel auto leren rijden is tenslotte niet hetzelfde als ‘goed’ leren autorijden.

De voordelen voor jou

  • Garantie op hoge kwaliteit bij rijlessen
  • Bewezen veiligheid en betrouwbaarheid
  • De focus op goed en bewust leren auto rijden
  • Een hoog slagingspercentage

 

‘Met onze Bovag garantie weet je zeker dat je goed zit’