Rijles volgen in Leiderdorp

Je bent op zoek naar een rijschool waar jij lessen volgt in goede auto’s, met een ervaren, persoonlijke en professionele rij-instructeur aan je zijde? Dan zit je straks goed bij Route 71. Wij bieden je rijles in Leiderdorp aan, gegeven door instructeurs die jou graag in je eigen tempo naar je papiertje helpen. Bij ons volg je rijlessen in Leiderdorp die helemaal op jouw wensen en vaardigheden zijn afgestemd. Je kunt ervoor kiezen om snel je rijbewijs te halen, je mag hier ook meer de tijd voor nemen. We bekijken graag tijdens een proefles wat jouw niveau is en wat voor bundel rijlessen hier het beste op aansluit.

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Rijlessen voor Leiderdorp en omstreken

Als jij rijles in Leiderdorp wil volgen, dan horen we graag van je. Je maakt met Route 71 de keuze voor een rijschool waar mensen werken die als geen ander weten wat er bij komt kijken om straks vol vertrouwen achter een stuur te kunnen stappen. Wij bieden je een speciale methode, die garant staat voor een hoog slagingspercentage. Daarbij krijg je onze onverdeelde aandacht. Bij andere rijscholen moet je vaak de voorgaande leerling naar huis brengen, bij ons is dat niet aan de orde. Ook krijg je van ons een gratis app, waarin je heel eenvoudig en duidelijk bijhoudt wat jouw vorderingen zijn.

Meer weten over onze rijlessen?

Route 71 is een rijschool die je een compleet pakket aan diensten aanbiedt. Zo heb jij bij ons ook de mogelijkheid om rijles te volgen in een automaat. We bieden lessen aan voor mensen met autisme en ADHD. En je kunt online je theorie volgen met een handig, duidelijk programma. Meer weten over wat wij je allemaal te bieden hebben? Dan horen we graag van je. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en samen met jou te bekijken welke bundel het beste bij je past.

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop