Je rijbewijs halen in Leiden

Ben jij op zoek naar een rijschool waarmee jij je rijbewijs kunt halen in Leiden? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij je bij Route 71 allemaal te bieden hebben. Bij ons kun je rijles volgen in je eigen tempo, waarbij je mag rekenen op prima lessen van enthousiaste rijleraren. Als jij je rijbewijs snel wil halen, dan helpen wij je hierbij. Maar als jij er liever wat langer over doet om je rijbewijs te halen, dan kan dat natuurlijk ook! We bekijken graag samen met jou aan de hand van een proefles en jouw persoonlijke wensen hoe lang jij over het halen van je rijbewijs in Leiden kunt gaan doen.

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Het halen van je autorijbewijs in Leiden

We vinden het belangrijk om onze leerlingen een zo goed mogelijke dienst aan te bieden. We hebben dan ook professionele rijleraren in dienst die veel ervaring hebben met het lesgeven. Je rijdt in mooie auto’s die prettig te besturen zijn en volgt je rijlessen wanneer jij dat wil. Je krijgt bij ons de volledige aandacht, je hoeft zodoende niet eerst de vorige leerling naar huis te brengen. En door onze speciale lesmethodes heb jij een nog grotere kans om te slagen! Wil jij hier meer over weten? We zitten altijd klaar om jou meer te vertellen over wat er allemaal mogelijk is bij Route 71.

Meer weten over het halen van je rijbewijs in Leiden?

Bij Route 71 is het mogelijk om eerst een gratis proefles te doen. Je krijgt dan je eerste oefening en maakt kennis met onze rij instructeurs. Daarbij kunnen we ook gelijk zien hoe vaardig jij al bent in de auto en in wat voor tempo jij het beste rijles kunt gaan volgen. Je maakt eenvoudig een afspraak voor deze rijles via het contactformulier op deze website.

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop