Gerrit Versluys, Leiden

Erg vriendelijk en goede instructies. Je leert rijden en niet alleen je examen halen. Online omgeving is makkelijk toegankelijk en overzichtelijk. Beide lesmotoren worden goed onderhouden en rijden prima. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden om je motorrijbewijs te halen!

3 februari 2024

Patrick van der Wiel, Leiden

Ik heb een fantastische ervaring gehad bij Route71. De instructeur is professioneel, vriendelijk en goed in z’n werk. Ik heb dan ook altijd genoten van mijn rijlessen. Verder waardeerde ik heel erg de nadruk op veiligheid, zeker omdat het zo belangrijk is als motorist. Puntje bij paaltje, voel ik mij zelfverzekerd op de weg dankzij de lessen van de rij instructeur.

3 februari 2024

Djordi van Damme, Zoeterwoude

Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald bij Route 71 , alles gelijk de 1e keer gehaald . Hele vriendelijke instructeur! En een goede manier van les geven. Legt goed en duidelijk alles uit. Bedankt voor alle gezellige lessen.

25 januari 2024

Ben Wisse, Wassenaar

Serieus maar reuze gezellig, goeie instructeur , leuke school om je motor rijbewijs te halen . 100% aanbeveling.

19 januari 2024

Tamara, Katwijk

Heb super motorrijlessen gehad bij Route71. Martijn legt alles goed, duidelijk en rustig uit. Alles gaat gewoon relaxed en ook gewoon ruimte voor een grapje hier en daar. Helemaal top dus. Bedankt voor de fijne ervaring!

29 juni 2023