Ekaterina Lisina, Katwijk

Sinds september 2023 krijg ik les bij Route 71. Ik ben zo blij met de manier van uitleg en daardoor mijn voortgang. Er is altijd tijd voor theorie en praktijk. Mijn instructeur Rusen past zichzelf en het tempo van de les aan mij aan. Elke les is een uur plezier en ontspanning, niet alleen een rijles. 100% aanbevolen!

5 februari 2024

Givan Groen, Zoeterwoude

Gewoon goed!

4 februari 2024

Emily Evans, Den Haag

Ik ben heel tevreden over mijn instructeur Bouke! Hij laat me op mijn gemak voelen, hij daagt me uit maar de lessen gaan wel op mijn tempo. Ik zou hem zeker als rij instructeur aanraden.

4 februari 2024

David, Leiden

Ik ben naar deze rijschool overgestapt omdat ik meer structuur in de lessen nodig had. Erik heeft mij hierbij goed lesgegeven. Hij geeft rustig en overzichtelijk les en heeft een passie voor zijn vak. Toen ik voor de herkansing ging voor het praktijk examen wist ik dat ik er klaar voor was en ben ik geslaagd.

21 december 2023

Belén, Leiden

Mijn instructeur(Bouke) is heel erg chill en legt het duidelijk uit. Je krijgt goede uitleg en tips over hoe het met de examen zit. Na de les bespreken wij ook welke punten beter kunnen en wat we volgende keer gaan doen. Hij neemt t voortgangs lijst in de app goed door. Ik raad dit rijschool zeker aan!

7 december 2023