Vraag nu gelijk een proefles aan!

Ben je 21 jaar of ouder en sta je te popelen om met motorrijden te beginnen, dan kun je eerst een proefles van 90 minuten bij ons aanvragen.
Tijdens je eerste proefles maak je kennis met je rij-instructeur, onze manier van lesgeven en de mogelijkheden van onze rijles-pakketten. Met je eerste proefles heb je dan gelijk een goed beeld van de mogelijkheden en kun je makkelijker de beste keuze maken.

In tegenstelling tot veel andere rijscholen in de regio, geven wij een proefles van 90 minuten en één op één. Dus geen andere deelnemers!

Wat neem ik mee voor proefles?

Er is motorkleding beschikbaar die je kunt lenen, maar als je liever geen gebruikte kleding aan wil trekken én je weet toch al zeker dat je gaat motorrijden, dan kun je zelf ook alvast kleding kopen natuurlijk. Ook helmen zijn beschikbaar ter bruikleen. Wat je zelf mee moet nemen zijn stevige, hoge schoenen die je enkels beschermen.

Wat ga je doen tijdens een proefles?

Tijdens de proefles maak je kennis met de rijinstructeur, zijn manier van lesgeven en natuurlijk met de motor zelf. Je oefent op een terrein onder begeleiding van een ervaren en enthausiaste instructeur. De lesmotor is ook de motor waarmee je de rijopleiding gaat volgen en examen gaat doen. Je zet dus al meteen een mooie stap richting je A-rijbewijs. Na 90 minuten op de motor heb je een goed beeld van de lessen, de grip van de motor en de “wind in je haren”!

Een proefles van 90 minuten kost slechts € 50,- en is één op één.
Dus geen andere deelnemers!

  PROEFLES MOTOR AANVRAGEN?

  Voornaam:*

  Achternaam:*

  Emailadres:*

  Telefoonnummer:*

  Leeftijd:*

  Ik ben*:

  Mijn niveau:*

  Ik heb mijn eigen motorkleding?*

  Opmerking: