Vraag nu gelijk een proefles motorrijden aan!

Dus, je bent bijna oud genoeg om je eigen motoravonturen te starten, en jeukende handen van verlangen naar die proefles van 90 minuten? Kom op dan, laten we samen die motoren temmen!

Tijdens die eerste proefles ontmoet je niet alleen je rij-instructeur, maar krijg je ook een voorproefje van hoe wij de kunst van het lesgeven op twee wielen aanpakken. Na die 90 minuten weet je niet alleen hoe de wind in je haren voelt, maar heb je ook een stevig beeld van wat je te wachten staat. Het is net als een sneak peek voordat de grote show begint!

In tegenstelling tot de standaard rijschoolmeute, krijg je bij ons een exclusieve 90-minuten ervaring, één op één met je instructeur. Geen ongewenste toeschouwers, alleen jij, de motor en jouw toekomstige rijbewijs!

En over wat je mee moet nemen: we hebben wel motorkleding en helmen voor je, maar als je liever niet als een tweedehands racer wilt rondzoeven, en je weet zeker dat jouw toekomst op twee wielen ligt, mag je natuurlijk je eigen coole outfit aantrekken. Zorg er wel voor dat je stevige stappers meeneemt die je enkels beschermen. Veiligheid gaat immers voor alles!

De Magie van Motorrijden: Jouw Eerste Proefles

Tijdens de proefles motorrijden maak je kennis met de instructeur, onze lesstijl en natuurlijk met de motor zelf. Onder begeleiding van een ervaren en enorm enthousiaste instructeur, verken je het terrein en leer je de kneepjes van het vak. Die lesmotor waar je op rondscheurt, is meteen jouw compagnon voor de verdere opleiding en je toekomstige examen. Na die 90 minuten heb je niet alleen een glimp opgevangen van wat er komen gaat, maar voel je ook de adrenaline stromen. Het wordt tijd om die ‘wind in je haren’-vibes zelf te ervaren op jouw weg naar dat A-rijbewijs! Ready, set, motor!

Een proefles van 90 minuten kost slechts € 50,- en is één op één.
Dus geen andere deelnemers!

  PROEFLES MOTOR AANVRAGEN?

  Voornaam:*

  Achternaam:*

  Emailadres:*

  Telefoonnummer:*

  Leeftijd:*

  Ik ben*:

  Mijn niveau:*

  Ik heb mijn eigen motorkleding?*

  Opmerking:

  Waarom Kiezen voor Route 71?

  Proefles MotorrijdenBij Route 71 staat persoonlijke aandacht centraal. Onze proefles motorrijden is meer dan alleen een kennismaking; het is een volledige ervaring. Je leert niet alleen de basis van het motorrijden, maar krijgt ook inzicht in de verkeersveiligheid en hoe je jezelf kunt positioneren op de weg. Onze instructeurs zijn gepassioneerd en hebben jarenlange ervaring in het opleiden van nieuwe motorrijders. Ze zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en met vertrouwen de weg op gaat.

  Een Stap Verder in Jouw Motoropleiding

  Na de proefles motorrijden bij Route 71, ben je klaar om een stap verder te gaan. Onze opleiding is flexibel en aangepast aan jouw tempo. Of je nu snel wilt leren of de tijd wilt nemen, wij staan voor je klaar. We bieden verschillende pakketten aan, zodat je een keuze kunt maken die het beste bij jouw behoeften en schema past. Ontdek onze verschillende opleidingspakketten hier.

  Veiligheid en Plezier Hand in Hand

  Veiligheid is onze topprioriteit. Tijdens de proefles motorrijden leer je niet alleen hoe je de motor bedient, maar ook hoe je veilig kunt rijden in verschillende verkeerssituaties. We leren je anticiperen op het gedrag van andere weggebruikers en hoe je in elke situatie de controle behoudt. Dit alles terwijl je het plezier van motorrijden ervaart.

  Jouw Motorrijbewijs Binnen Handbereik

  Met de proefles motorrijden bij Route 71 zet je de eerste stap naar het behalen van je motorrijbewijs. Ons slagingspercentage is hoog, wat betekent dat je bij ons in goede handen bent. We begeleiden je van begin tot eind, tot je met trots je motorrijbewijs in handen hebt.

  Conclusie: Jouw Motorrijavontuur Begint Hier

  Bij Route 71 begrijpen we dat motorrijden meer is dan alleen vervoer; het is een passie, een levensstijl. Met onze proefles motorrijden bieden we je een unieke kans om deze opwindende wereld te betreden. Ben je klaar om de motor te starten en je dromen te volgen? Meld je dan nu aan voor een proefles bij Route 71 en begin aan het avontuur van je leven! Meer informatie vind je hier.

  Tijdens de proefles motorrijden maak je kennis met de instructeur, onze lesstijl en natuurlijk met de motor zelf. Onder begeleiding van een ervaren en enorm enthousiaste instructeur, verken je het terrein en leer je de kneepjes van het vak. Die lesmotor waar je op rondscheurt, is meteen jouw compagnon voor de verdere opleiding en je toekomstige examen.

  Na deze spannende en leerzame ervaring ben je wellicht klaar om de volgende stappen te zetten richting het zelfstandig motorrijden. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over alle aspecten van het bezitten en besturen van een motor. Voor gedetailleerde informatie over zaken als kentekenregistratie, rijbewijsvereisten en andere belangrijke regelgeving, kun je terecht op de RDW motorpagina. Deze bron biedt essentiële informatie die elke aspirant-motorrijder moet kennen.