Heropstappen

Voel je de drang om je motorvaardigheden weer te laten glimmen na het behalen van dat felbegeerde motorrijbewijs? Geen zorgen, we hebben de ultieme ‘opfrisbeurt’ voor je, alsof we een soort motor-spa zijn!

Of je nu wilt doen alsof je die motor opnieuw ontmoet met behendigheidsoefeningen en een heuse bochten-make-over, of gewoon wilt leren hoe je je cool behoudt te midden van het verkeer – onze instructeurs staan klaar om jouw rijkunsten te pimpen op jouw eigen niveau.

Na die proefles zitten jij en onze instructeur samen, net als een soort strategisch overleg tussen twee kampioenen, om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt om weer met die zelfverzekerde grijns op de motor te zitten. En hey, je kunt je eigen motor meebrengen of gebruikmaken van onze ‘lesmotor’, alsof het een soort ‘oefenauto’ is maar dan op twee wielen. De keuze is aan jou!

Benieuwd hoe we jouw motorleven weer laten bruisen? Vraag nu die proefles aan en vertel ons welke motorische kwaliteiten je weer wilt oppoetsen. We kunnen niet wachten om je weer als een motorpro op de weg te zien schitteren!”

  PROEFLES MOTOR AANVRAGEN?

  Voornaam:*

  Achternaam:*

  Emailadres:*

  Telefoonnummer:*

  Leeftijd:*

  Ik ben*:

  Mijn niveau:*

  Ik heb mijn eigen motorkleding?*

  Opmerking: