Motorrijles Oegstgeest: Jouw Startpunt

Motorrijles OegstgeestBen je op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je interesse in motorrijden? Dan is motorrijles via Route 71 in Oegstgeest mogelijk de perfecte oplossing voor jou!

Of je nu wilt starten met motorrijlessen in Oegstgeest of na een pauze je lessen weer wilt oppakken, maak kennis met motorrijschool Route 71. Onze ervaren rijinstructeur zorgt voor een prettige kennismaking met de motor en verschillende verkeerssituaties. Onze motorrijlessen zijn van hoge kwaliteit en voor iedereen toegankelijk. We streven ernaar om je vlot en veilig te leren motorrijden. Tijdens de examens zijn er verschillende verplichte onderdelen die we grondig met je zullen doornemen en uitvoerig zullen oefenen, totdat je er volledig klaar voor bent! Naast de verplichte examenonderdelen zullen we je uiteraard ook voorbereiden op andere oefeningen die een examinator van je kan vragen.

Benieuwd naar onze motorrijlessen in Oegstgeest? Lees snel verder en ontdek wat motorrijschool Route 71 te bieden heeft!

Motorrijles Oegstgeest: Waarom Kiezen voor Route 71?

Kies voor Motorrijles Oegstgeest bij Route 71, waar we een persoonlijke benadering hanteren. Elk leerproces is uniek en daarom passen we onze motorrijlessen in Oegstgeest aan jouw tempo en vaardigheden aan. Bij ons leer je niet alleen de technische aspecten van het motorrijden, maar ook belangrijke veiligheidsaspecten en rijvaardigheid in verschillende weersomstandigheden.

Motorrijles Oegstgeest bij Route 71 betekent ook leren in een realistische omgeving. We rijden door stedelijke gebieden, op landelijke wegen en op drukke verkeersknooppunten, zodat je ervaring opdoet in allerlei situaties. Dit maakt je een zelfverzekerde en competente motorrijder.

Motorrijles Oegstgeest is meer dan alleen leren rijden. Het is een passie en levensstijl die je bij ons ontdekt. Onze community van motorrijders biedt een platform voor ontmoetingen en het delen van ervaringen. Met Motorrijles Oegstgeest wordt je onderdeel van een groep gelijkgestemden, die jouw passie voor motorrijden delen.

Kies Motorrijles Oegstgeest voor een complete leerervaring. Bij Route 71 zorgen we ervoor dat je niet alleen slaagt voor je examen, maar ook dat je een veilige en zelfverzekerde motorrijder wordt. Jouw reis naar avontuur en vrijheid begint bij Motorrijles Oegstgeest. Vraag vandaag nog een proefles aan en zet je eerste stap op deze opwindende weg!

Wanneer mag ik motorrijden

Tarieven

Motorrijles bij Route 71

Wil je graag motorrijden leren? Wil je je motorrijbewijs behalen en genieten van de vrijheid op de weg met je eigen motor? Dan is motorrijles bij Route 71 de ideale start voor jouw motoravontuur. Met onze motorrijlessen leer je de essentiële basisprincipes van het motorrijden. Je krijgt training in het beheersen van de motor, het veilig remmen en het anticiperen op diverse verkeerssituaties. Hierdoor ben je goed voorbereid om met vertrouwen het verkeer tegemoet te treden. Wij begeleiden je graag naar het behalen van je motorrijexamen.

Bij ons kun je kiezen uit twee lespakketten. Onze lessen worden gegeven aan maximaal twee cursisten, waardoor elke les 100% effectief is. Als je eerst een proefles motorrijden wilt volgen, krijg je altijd individuele begeleiding. En trouwens, onze rijinstructeur volgt je te allen tijde op de motor, nooit in een auto. Weer of geen weer, we gaan er samen voor, want samen uit is samen thuis!

Ontdek nu de mogelijkheden bij Route71 en schrijf je in voor een proefles motorrijden. Laat ons je begeleiden op jouw weg naar het behalen van je motorrijbewijs.

Proefles motorrijden aanvragen

Ben je benieuwd geraakt naar hoe jij het vindt om zelf op een motor te stappen? Dan kun je bij ons een proefles aanvragen. Dit is simpelweg de makkelijkste en leukste manier om kennis te maken met het motorrijden en onze instructeur. Tijdens de proefles zal je op een rustig en veilig terrein de beginselen leren van het motorrijden. Zo is het direct verstandig om de juiste zithouding aan te nemen, dat je soepen weg kunt rijden en hoe je moet remmen en schakelen. Jij geeft het tempo aan tijdens jouw proefles motorrijden. Ervaar snel het plezier van motorrijden, vraag vandaag nog een proefles aan!

Onze vestiging is in Leiderdorp, maar het is ook zeker mogelijk om in Voorschoten, Sassenheim, Katwijk en de omgeving van Oegstgeest jouw rijbewijs te halen!

Nuttige links:

 1. Wet- & Regelgeving: Deze link geeft inzicht in de wet- en regelgeving omtrent motorrijden, wat essentieel is voor elke motorrijder.
 2. Welke motor kies ik?: Deze pagina helpt toekomstige motorrijders bij het kiezen van de juiste motor, een belangrijke beslissing voor iedereen die met motorrijden wil beginnen.

  PROEFLES MOTOR AANVRAGEN?

  Voornaam:*

  Achternaam:*

  Emailadres:*

  Telefoonnummer:*

  Leeftijd:*

  Ik ben*:

  Mijn niveau:*

  Ik heb mijn eigen motorkleding?*

  Opmerking: