Motorrijles: De Sleutel tot Avontuur en Vrijheid (en een Coole Bries in je Gezicht)

Denk je aan motorrijden en hoor je meteen de roep van de wildernis? Dat klopt, want motorrijden is als een ticket naar vrijheid – alleen dan met een veel vettere soundtrack! Overweeg je deze brullende, tweewielige levensstijl te omarmen? Nou, houd je vast, want motorrijles in Leiden is jouw startpunt voor een avontuur dat ruiger is dan een kudde eenhoorns in de wildernis. En hier is waarom:

Een Overweldigend Gevoel van Vrijheid (En Wind die je Haar doet Dansen)

Rijden op twee wielen betekent één ding: ontsnappen aan die vierwielerige sleur! Voel die frisse wind door je haren terwijl je over pittoreske wegen zoeft – het is als een Disneyfilm, maar dan zonder de zingende dieren. Voor degenen die verlangen naar ontsnapping, is motorrijden het ‘vrijheidskoekje’ dat je moet proeven.

Verbeterde Vaardigheden en Kennis (Grote Hersens en Goed Gasgeven)

Het draait niet alleen om de coolness-factor, mensen! Motorrijden tilt je verkeersskills naar een hoger niveau en maak je zo alert als een jachtluipaard. Dus, hup hup, op die motor, het is tijd om de straten te domineren!

Milieuvriendelijk en Kostenbesparend (Eco-Strijder en Spaarvarken in één)

Hey, en wist je dat motoren ook eco-friendly zijn? Ze zijn als die ‘groene helden’ van de weg – zuiniger en minder CO2-uitstoot dan die vierwieler-gevaartes. En de centen die je bespaart? Die zijn net zo mooi als een zonsondergang op de snelweg.

Flexibiliteit en Tijdsbesparing (File-hoela, Ik ben een Motorheld)

Vastzitten in het verkeer? Niet voor ons, motorrijders! Met ons vermogen om te zigzaggen, zijn we als superhelden, maar dan op twee wielen. Tijd besparen en stress verminderen – dat noemen wij een win-winsituatie!

De Eerste Stap naar je motorrijles (Proefles: Meer Plezier dan Een Pretparkrit)

Wil je je motorrijbewijs halen in Leiden en heb je dus zin om deze motor-manie te ervaren? Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor je eerste motorrijles (proefles) en laat ons je die eerste stappen op twee wielen bijbrengen. Verwacht avontuur, gelach en een hele hoop wind in je gezicht!”

Stap op en lach je een weg naar je motorrijbewijs met Route 71!

Wil je je motorrijbewijs halen in leiden? Bereid je dan voor op een ritje met de crème de la crème van de motorinstructeurs! Onze teamleden zijn niet alleen rijkelijk bezaaid met ervaring en knowhow, maar ze hebben ook een passie voor motoren die zo brandend is, dat je zou denken dat hun harten met motorolie kloppen. We hebben speciale oefenterreinen, zo rustig dat je meer kans hebt op een ontmoeting met een verdwaalde eekhoorn dan met ander verkeer. En als het gaat om het kiezen van je motorbeest, ben jij de kapitein van jouw vermogensklasse!

Wij zijn er om je door het hele proces te navigeren, met de zorgzaamheid van een moedereend. Samen zorgen we ervoor dat je niet alleen klaar bent voor de weg, maar dat je er ook op danst! Dus, klaar voor de start? Rev those engines en laat de verrassingen maar aan ons over!

Motorrijles Leiden

Waarom kiezen voor Route 71?

Vraag je je af waarom Route 71 de ‘Grand Prix’ van de motorrijscholen in Leiden lijkt te winnen? Nou, het antwoord ligt in ons gemiddelde slagingspercentage van maar liefst 80%. Ja, je leest het goed. En alsof dat nog niet genoeg is om over op te scheppen, onze klanten zijn zo blij met ons dat ze ons een oogverblindende 9,5 geven. Niet slecht, hè? Die cijfers zijn geen toeval; ze zijn het bewijs dat leren bij Route 71 niet alleen een slimme keuze is, maar ook een waar je vrienden jaloers op zullen zijn.

Dus, waar wacht je nog op? Kom erbij en word een van de velen die niet alleen slagen, maar ook nog eens wegrijden met een grote glimlach!

Motorrijschool Leiden

Motorrijles bij Route71 in Leiden

Ben je 21 jaar of ouder en nieuwsgierig naar de ware belevenis van zelf motorrijles volgen? Dan is de meest excellente en eenvoudigste manier om kennis te maken met de wereld van het motorrijden het volgen van een proefles motorrijden. Na een korte kennismaking, maak je tijdens deze proefles kennis met de basisprincipes van het motorrijden, welke plaatsvindt op een serene en veilige locatie. We starten met de juiste zitpositie, de kunst van soepel vertrekken, het beheersen van remmen en schakelen. Dit gebeurt allemaal in een kalme sfeer, waar jij de snelheid bepaalt. Ervaar snel de geneugten van motorrijden; vraag vandaag nog een proefles aan! Klik hier voor meer informatie over een proefles.

Wil je razendsnel (maar veilig, geen zorgen!) je motorrijbewijs halen in Leiden? Bij Route 71 zit je, eh, rij je goed! Onze instructeur is niet alleen gediplomeerd maar ook waanzinnig gepassioneerd over motoren. Je krijgt les op de nieuwste motoren, allemaal met ABS, zodat je niet alleen cool, maar ook veilig de bocht doorkomt. En weet je wat echt cool is? Je mag gratis onze motorkleding, helmen en handschoenen gebruiken. Dus, waar wacht je nog op? Kom langs en race veilig en stijlvol naar je motorrijbewijs bij Route 71 in Leiden! Ben je benieuwd hoe een examen bij het CBR gaat, klik dan hier.

Ik wil mijn Motorrijbewijs halen. Hoe kan ik dat doen?

Het behalen van een motorrijbewijs omvat 3 verschillende categorieën:
A1: voor lichte motoren;
A2: voor middelzware motoren;
A: voor zware motoren.
Bij Route 71 bieden wij uitsluitend motorrijlessen aan in de categorie A waarvoor de minimumleeftijd 21 jaar is.

Kan ik eerst een proefles volgen voor ik mij aanmeld voor de lessen?

Jazeker! De proefles is jouw kans om kennis te maken met je instructeur en een gevoel te krijgen voor onze unieke aanpak in motorrijlessen. In 90 minuten ervaar je niet alleen de vrijheid van het rijden, maar krijg je ook een duidelijk beeld van het leertraject dat voor je ligt. Beschouw het als een voorproefje van het echte werk! Bij ons staat een persoonlijke benadering voorop: je geniet van een volledige 90-minuten durende sessie alleen met je instructeur en dus zonder pottenkijkers. Zo sta jij, de motor en de weg naar je rijbewijs centraal!

Op welke motoren geven jullie les?

Wij bieden lessen aan op onze Suzuki SV650 motoren die in 2023 nieuw zijn aangeschaft. Deze motoren hebben een krachtige motor van 54 kW en zijn geclassificeerd als zware motorfietsen.

Welke veiligheidskleding heb ik nodig voor mijn motorrijlessen?

Wij hebben alle essentiële veiligheidskleding zoals motorkleding, helmen en handschoenen. Mocht je echter een persoonlijke voorkeur hebben en jezelf al helemaal zien als een motorrijder, dan ben je meer dan welkom om je eigen motorkleding mee te brengen. Zorg er alleen voor dat je schoenen draagt die stevig zijn en je enkels de nodige bescherming bieden.

Hoe lang duurt het gemiddeld om mijn motorrijbewijs te halen?

De tijd die nodig is om je motorrijbewijs te halen varieert per persoon en is afhankelijk van een aantal factoren, zoals je leervermogen, rijervaring en de frequentie van de lessen. Gemiddeld nemen mensen tussen de 20 en 30 lesuren verspreid over enkele weken of maanden.

Wat zijn de kosten voor een motorrijlespakket?

Wij bieden een pakket met 21 en 30 lessen aan. De twee benodigde examens zijn hierin inbegrepen. Het pakket van 21 lessen kost €1400,- en 30 lessen kost €1850,-. Een losse Motorrijles kost €50,- per uur. Een les duurt 90 minuten.

Heb ik motorrijles met andere deelnemers?

In tegenstelling tot andere motorrijscholen les je alleen of met één andere leerling. Nooit dus met meer leerlingen. Zo blijft jouw les 100% effectief!
O ja, en de instructeur volgt jou altijd op de motor en nooit in een auto. Weer of geen weer, samen uit is samen thuis.

Hoe ziet het motorrijexamen eruit?

Een motorrijbewijs haal je in 3 examens:
1- Het theorie-examen (ook als je het rijbewijs B al hebt)
2- Het examen voertuigbeheersing (AVB)
3- Het examen verkeersdeelneming (AVD)

  PROEFLES MOTOR AANVRAGEN?

  Voornaam:*

  Achternaam:*

  Emailadres:*

  Telefoonnummer:*

  Leeftijd:*

  Ik ben*:

  Mijn niveau:*

  Ik heb mijn eigen motorkleding?*

  Opmerking: