Waarom motorrijden geweldig is!

Gevoel van vrijheid
Misschien wel de belangrijkste reden om op de motor te stappen is het ultieme gevoel van vrijheid. Iedere motorrijder zal dit beamen. Lekker toeren met het zonnetje in je gezicht en de wind langs je helm.

Doorrijden bij file
Je kent vast het vervelende gevoel van dat je met de auto in de file staat en dan komt er ineens een motorrijder tussen de file doorrijden. Waarschijnlijk denk je dan; dat is ideaal! Het tussen auto’s door manoeuvreren is toegestaan en zorgt ervoor dat je nooit er last hebt van spits.

Hoor bij de groep motorrijder
Motorrijders zijn erg leuke en vriendelijke mensen. Als je net je motorrijbewijs hebt gehaald zul je ervaren dat mede-motorrijders je groeten en je een handje helpen als je met pech langs de weg staat.

Goedkoper dan een auto
Bovenstaande redenen zijn misschien voor jou al genoeg om je in te schrijven voor het behalen van je motorrijbewijs. Maar wist je dat motorrijden goedkoper is dan een auto? Niet alleen in aanschaf, maar ook in brandstof en belasting is een motor goedkoper.

Wanneer mag ik motorrijden

Hoe gaat het examen?

Tarieven

Motorrijles in Leiden en omstreken

Wil je graag motorrijlessen volgen bij een rijschool vanuit LeiderdorpLeiden, Oegstgeest, Voorhout, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Sassenheim, Warmond, Wassenaar, VoorschotenOud Ade, Hoogmade, Roelofarendsveen, Zoeterwoude en Hazerswoude-Dorp? Kies dan voor Rijschool Route 71!

  • Je rijdt op nieuwe les-motoren (2023)
  • Krijg les van een zeer enthousiaste rijinstructeur
  • Hoog slagingspercentage door speciale motorrijlesmethodes
  • Erkend BOVAG-lid, dus gegarandeerd goed en betrouwbaar
  • Toegang tot een gratis app om je rijlesvorderingen bij te houden
  • Meer dan 12 jaar ervaring
  • Rijles volgen in je eigen tempo