Goedkope rijlessen in Leiden

Rijlessen hoeven helemaal niet duur te zijn. Zeker niet als je kiest om rijles te gaan volgen bij Route 71. Bij onze rijschool is het namelijk mogelijk om in jouw eigen tempo je rijbewijs te gaan halen. Je kunt ervoor kiezen om dit in een versneld tempo te doen, maar je mag het ook op je gemak doen. Volg een proefles bij ons om samen met jou te bekijken wat voor mogelijkheden jij hebt. We gaan graag samen met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat je alle vaardigheden onder de knie krijgt en dat je straks helemaal veilig de weg op kunt gaan.

Proefles of rijles financiering aanvragen?

Op elk moment starten met rijlessen is mogelijk met rijles financiering van Drive-Smart! Voor meer info klik op de buttons!

Een goedkope rijles in Leiden volgen

Voor rijlessen die goedkoop zijn in Leiden hoef je niet meer verder te zoeken. We staan namelijk klaar om jou te helpen bij je eerste kilometers in een auto. Je mag bij ons rekenen op een aantal belangrijke voordelen. Zo hebben wij, dankzij onze speciale rijlesmethodes, een hoog slagingspercentage. Daarbij krijg je bij ons alle aandacht tijdens je les. Je hoeft bijvoorbeeld geen andere leerlingen naar huis te brengen. Je kunt met onze speciale app je vorderingen op het gebied van autorijden in de gaten houden. En je krijgt bij ons BOVAG garantie op onze rijlessen.

Meer weten over goedkope rijlessen in Leiden?

Als jij meer wil weten over wat je bij Route 71 allemaal mag verwachten, dan kun je altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. We hebben ook uitgebreide informatie over onze rijlessen elders op deze website staan. Zo lees je meer over de speciale bundels die we klaar hebben staan, maar ook over onze automaat rijlessen en onze lessen voor mensen met autisme of ADHD. We helpen iedereen graag op een goede, veilige manier, in een eigen tempo, aan het rijbewijs. Voor rijlessen die goedkoop zijn in Leiden hoef je dan ook niet meer verder te zoeken!

Niemand wegbrengen

Bovag garantie

Rijlesbundels

Autisme en ADHD

Rijopleiding In Stappen

Webshop