DRI-VR

Om optimaal je rijopleiding af te ronden volg je de rijlessen niet alleen in de lesauto. Door Virtual Reality doe je levensechte rijervaring op met de meest risicovolle situaties. Situaties die je niet snel tegenkomt in de lesauto. DRI-VR heeft ze allemaal voor je vastgelegd en je beleeft ze thuis op de bank. Zo maak je meer mee in korte tijd. Door deze bewezen lesmethode zorgen wij ervoor dat versneld gevaarherkenning en verkeersinzicht aanleert. En zo ook een veiliger bestuurder wordt.

Is het een leuke gadget of leer je ook echt iets?

De VR-bril van DRI-VR is een noodzakelijke toevoeging aan de rijopleiding.
Als een leerling zakt voor het praktijkexamen, dan is de oorzaak vaak dat er een onverwachte verkeerssituatie heeft plaatsgevonden tijdens de rit, waar de leerling niet goed op heeft gereageerd/gehandeld.
Dit is namelijk het onderdeel wat je in de lesauto niet goed kan leren. Natuurlijk vertelt de rijinstructeur wel welke onverwachte situaties er zich kunnen voordoen in bepaalde situaties, maar zolang jij dit niet hebt ervaren kun je dit niet in de praktijk oplossen.

Het fijne aan DRI-VR is dat je nu een onverwachte verkeerssituatie, die normaal de rijinstructeur aan jou uitlegt, levensecht meemaakt. Hierdoor ervaar je een emotie (bijvoorbeeld een schrikmoment) en daardoor ben je veel beter in staat om een vergelijkbare situatie in de praktijk, zelf goed op te lossen.

Door DRI-VR toe te voegen aan de rijopleiding brengen we je versnelt en verbeterd gevaarherkenning en verkeersinzicht bij. Met als bijkomend voordeel dat je oefent wanneer het jou uitkomt, de deur niet uit hoeft, en het ook nog eens erg leuk is!

Wanneer moet ik met DRI-VR aan de slag?

De rijinstructeur zal dit aangeven maar dat is meestal op het moment dat er een tussentijdse toets of praktijkexamen voor je is geboekt.

Hoe kan ik met DRI-VR aan de slag?

Via het aanvraagformulier onderaan deze pagina, kun je aangeven dat je met de DRI-VR virtual reality wilt gaan oefenen. Je krijgt van ons dan een email waarin linkje en activeringscode staat vermeld waarmee je DRI-VR kunt gaan huren.
De huurperiode is 6 weken en de kosten zijn 1,5 les die van je rijlesbundel afgaan.
Je gaat dan oefenen met allerlei uiteenlopende verkeerssituaties die je in de lesauto niet bent tegengekomen!
Deze bewezen lesmethode helpt je beter op niveau te komen en maakt je een veiliger bestuurder.

Hieronder tref je een 360 graden demovideo. Kijk je deze vanaf een pc dan kun je met de muis om je heen kijken. Kijk je de video op je mobile telefoon, dan kun je deze om je heen draaien en heb je een aardig idee over wat je kunt verwachten.

    IK WIL DRI-VR HUREN
    Voornaam*
    Achternaam*
    Email*